Little Nightmares - a legijesztőbb platformer

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
A Polygon abban a szerencsés helyzetben volt, hogy kipróbálhatta a svéd Tarsier Studios által fejlesztett Little Nightmarest, ami a következő pár perc alapján igencsak ijesztő platformernek ígérkezik.

A korábban Hunger címen futó Little Nightmares a jelenlegi tervek szerint jövő tavasszal jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék leginkább a fizikán alapuló feladványokra és persze a rémisztgetésre alapoz majd.

15.
15.
medson
Eszméletlen jó az atmoszféra, több ilyen indie cím kéne.
14.
14.
KopyAti
Ez tényleg jó lesz, várom!
13.
13.
kopic
#6: "de nem is félelmetes vagy ijesztő, hanem inkább hátborzongató"
Én is pont így éreztem mindvégig.
12.
12.
kopic
Hát ez kibaxottul bejön ! Nagyon várós !
11.
11.
genius95
Érdekes , hogy manapság inkább az egyszerűbb , de annál nagyszerűbb kis platformerek iránt van érdeklődés. Az lenne még nagyszerűbb , ha ilyen "korszak alkotó" műveket készítenének a tripla A-s fejlesztők is. Tripla A terén ugyanis most csak a monotonitás megy , de az ezerrel.Például arra gondolok, mi lenne , ha egy anno nagy durranásnak számító Assassins Creed szerű , korszak újító játék, széria jönne, na az szuper lenne.
9.
9.
kmonyesz
Látom, az első önálló játékuk. Ehhez képest igencsak impozáns, talán még az INSIDE-ra is köröket fog verni. Az, hogy nem 2, hanem 3 dimenzióban lehet mozogni, még érdekesebbé teszi. A grafikáról meg nincs mit írni, az valami elképesztő.
8.
8.
PS4jacksony
Minőségi játékkal lesz dolgunk az egyszer biztos.
7.
7.
A szakácsnak milyen hangja van, majd beszartam tőle. Ez így elsőre nagyon adja.
6.
6.
Chrysh
#5: Nem akarok angoloskodni, de nem is félelmetes vagy ijesztő, hanem inkább hátborzongató. Az pedig igencsak helytálló.
5.
5.
_NMI_
Aztamindenit!
Ennek valami brutális hangulata van és ahogy kinéz! Egy bajom van csak vele, hogy a videót semmilyen szinten nem találtam félelmetesnek, remélem a végeleges játék, azért kicsit meg fog tudni ijeszteni.
4.
4.
Winter
Ezek a svédek tudnak valamit. Már az Unravel kiadásakor megvettek kilóra. Ez meg... Ez egy csoda!!! Ez egy remekmű. Nagyon várós. :D
3.
3.
markoci555
Baromi jól néz ki, nem is néztem tovább 1 percnél, nem akarok sokat látni belőle, ezt tuti beszerzem.
1.
1.
Yanez
Megegy cim, amit jobban varok, mint a nyugdijas kort! Ha pedig hosszabb lesz 2-3 oranal, akkor mindenkepp jar majd a taps.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...