TGS 2016: 15 percen át mozog a Metal Gear Survive

Link másolása
A Tokyo Games Show alkalmából végre egy hosszabb játékmenet-videót is megnézhetünk az új Metal Gear-játékból. A kooperatív zombis cím valamikor 2017-ben jelenik majd meg.

A Gamescomon nagy meglepetést okozott a Metal Gear Survive, mely egy kooperatív zombiölős spin-off lesz. Akkor csak egy rövid trailert nézhettünk meg a címből, a Tokyo Game Show alkalmából azonban most befutott egy negyedórás gameplay videó is.

Úgy tűnik, hogy a fejlesztők sok elemet újrahasznosítottak a Metal Gear Solid V-ből, de azért van pár egyedi is - meglátjuk, mi sül ki belőle! A játék valamikor 2017-ben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

17.
17.
kamgecam
Hát ez kurva jóóóóó,...ööö, ja nem.
16.
16.
PaprikaJancsi
#14: Nem így lesz.
http://www.ign.com/articles/2016/08/18/gamescom-2016-metal-gear-survive-will-not-be-a-full-price-game
15.
15.
kopic
14.
14.
Yanez
A vicc az lesz, ha ezt a dlc féleséget teljes áron fogják vesztegetni.
13.
13.
Necreon
#10: Mert az. Ez kb. egy random amatőr szerveren futó CoD1 zombi módnak felel meg, csak MGSV-re húzva.
12.
12.
kopic
1000 like vs 4800 diszlájk...megérdemli.
11.
11.
Dízel
Na ne szórakozzunk már!!! Hát ez egy az egyben MGS 5! Annyi hogy raktak bele zombikat?! ennyi? :D a pálya a karakterek a mozgás a minden MGS 5 :D vicc komolyan. Már értem miért ment el Kojima mester, ezt én sem birtam volna véghez vinni. Ez már tényleg a metal gear megerőszakolása. Szóra sem érdemes komolyan ez az egész.
10.
10.
durtar90
Nekem egy kicsit olyan mintha egy mgs5 házilag barkácsolt modja lenne.
9.
9.
godach
Hát, kövezzetek meg, de nekem nagyon bejön :D
8.
8.
Necreon
Egy State of Decay ezzel a motorra, na az lenne az igazi.
7.
7.
Necreon
Néztem hogy nincs meg feje, mit csinál majd, eltöri a nyakát? Hátba szúrja késsel és kész, mondom oké, és bezártam a videót.
6.
6.
GODL1KE
Hmm kicsit residentes de jó lehet.
5.
5.
DON GONDOCS
Nekem tetszik ez a játék ha nem Metal Gear lenne a neve eltűnne süllyesztőben, lehet így is el fog. Van egy hangulata. Bár egy Metal gear rising 2-nek jobban örültem volna.
4.
4.
Anti4730
Nekem ez tetszik, en ugy latom, fontos lesz itt a csapatmunka, meg valahogy az egesz ugy bejon. Jopofak ezek a felhuzhato keritesek is, meg gepfegyverallas stb. Az a leggombos barany pedig beteg volt:D
2.
2.
crytek
"Ez a generáció eddig egy ötlettelen, copypaste, remastered(csúnyább mint az eredeti xd)és azoknak való igazán akik szénné tolták az előző genben az agyukat minden címmel ami nekik megtetszett."

PS4 azoknak való akik ps3-on mindent szénné toltak???? MERT?

"remastered" -eknek meg pénzszerzés a célja. Kevés munkával új eladásokat szereznek. Hamarasbb elkészül mint egy full új brand. És mivel jól bejáratott címek ezek veszik majd. Sok olyan ember vett PS4-et vagy xbox one-t akinek eddig nem volt se xbox 360 se ps3. Nekik tökéletes. Aki meg letolta ezeket a játékokt már max az atomfanok veszik meg még1x. Szóval ez a remesteredek az "új" tulajoknak szólnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...