Márciusig kell várni az új Zeldára?

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 19.
  • Pletyka
Link másolása
Formális megerősítést még nem kaptunk ugyan, de egyelőre ez tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek: egy darabig márciusi dátummal futottak a Breath of the Wild Amiibói a Nintendo weboldalán.

Habár a nyár folyamán kifejezetten sokat láttunk az új Zeldából, a Nintendo jó pár részletet titokban tart még, így például a megjelenési dátumra sem derült fény, pedig különösen kíváncsiak lennénk rá: a Breath of the Wild Wii U-ra és NX-re is elkészül, és ha egyszerre érkezik a két változat, a dátum ismeretében az új konzol debütálásának időpontja is borítékolható lenne.

Egyelőre csak pletykaszinten tudunk fejleménnyel szolgálni, a Nintendo francia weboldalán ugyanis egy darabig napra pontos megjelenési dátummal futottak a Breath of the Wild Amiibói. Eszerint 2017. március 4-én érkeznének az új figurák, és miután a játékspecifikus Amiibók mindig a kapcsolódó játékkal együtt jelennek meg, ha nem tévesztésről van szó, maga a program is ekkortájt futhat be.

Az viszont kizárható, hogy placeholder dátumok szerepelnének a szájton: a Nintendo a bizonytalan megjelenéseknél a "Coming soon!" megjelölést használja, esetleg egy tágabb időkeretet ad meg: az érintett Amiibóknál például már csak a jövő év szerepel a premier időpontjaként.

A Nintendo hivatalosan márciusra ígéri a Nintendo NX-et is, igaz, a találgatások szerint a cég titkolózása csúszást sejtet.

7.
7.
north
Most ezt nem értem lehet nekem most így nem volt egyértelmű, de én úgy emlékszem, hogy amikor kiadták a több órányi gameplayt és társait az N-esek akkor kiderült, hogy az NX megjelenéséig csúszik a játék is nagy elkeseredésemre :(
Anyway én már csak attól félek, hogy az NX és a WiiU közt hatalmas különbséget lesznek mind grafikailag mind pedig teljesítményben Low-High arányban :(
#2 Szép visszavágás gratt :) és Sok szerencsét a PS4hez :D
6.
6.
Norbiii
Én ezek után már azon sem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy Wii U-ra mégsem jelenik meg.....(
4.
4.
myrte
Számomra a 2016 év játéka a Monster Hunter Generations. 2017-év játéka, pedig a Zelda lesz.
Am ha azért késik, hogy megjelenéskor legyen rá egy MH, akkor nagyon nagy eladása lesz. Több millió rajongója van a szériának (Zelda és MH), ami miatt konzolt is képesek lennének venni. Már elég csak azt tényt megnézni, hogy 3DS legkelendőbb játéka az MH, a Pokémont is leelőzte.
3.
3.
deso
Konkrétan én ez az egy játék miatt gondolkozom, hogy veszek egy WII U-t és miután végigtoltam eladom.
2.
2.
aordog
#1: Soha de soha ez nem lesz PC-re. De ha ez a konzol fos, akkor minek kell Neked egy olyan játék, ami csak nintendora jön??
Ha a PC-d nem fos,akkor rengeteg olyan játékod lehet rá, ami nem fos.
Én meg maradok egy PC tulajdonos meg egy fos WiiU tulajdonos ès jövôre egy PS4 tulajdonos (remélem)
Te, azt hiszed, hogy a konzol mellé nem vehetsz PC-t, illetve fordítva.
Ide kommentelned ekkora maszlagot teljesen felesleges,
hiszen ez nem multiplatform cím! De gondolom, hogy mivel ilyen megjegyzést tettél, így a Zelda játékokat nem ismered! Ez tipikusan az a mûfaj, amit a youtube nem tud megismertetni! Csak akkor tudod meg a varázsát, ha magadtol fedezed fel...de akkor már rég rájöttèl volna, hogy egy Zelda rész elég egy aktuális nintendo konzol vásárláshoz. Persze csak annak, aki szeteti!!!
1.
1.
GODL1KE
PC-re kéne...nem ilyen fos nintendóra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...