Destiny: The Collection - ennyivel több PS4-en

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Holnap érkezik a Destiny: The Collection a Rise of Iron kiegészítővel egy időben, és ha PS4-en nyomulsz a gyűjteménnyel, megannyi bónusz tartalom üti a markodat. A Bungie most minden exkluzív cuccot megmutat.

A Destiny: The Collection minden eddig megjelent kiegészítőt tartalmazni fog, még a legutolsót, a Rise of Iront is. Ha a PS4-es verzióval nyomulsz, kapsz egy bónusz küldetést Show of Strength címmel, tiéd lehet egy Timeless Tereshkova hajó, valamint az Icarus multiplayer térkép is.

Természetesen nem hiányoznak majd a The Taken King exkluzív cuccai sem, beleértve az Echo Chamber strike-ot, a Sector 618 pályát és a Jade Rabbit exoticot.

A gyűjtemény holnaptól lesz kapható PS4-en és Xbox One-on.

4.
4.
zozo76hun
na azba hajo mit ad a jatekhoz, azon kivul hogy a tolto-kepernyon bamulhatod?
3.
3.
dcba
#2: Van ertelme. Sztem max 1 honap alatt fel tudod hozni magad, h kesz legyen a Rise of Ironnal jatszani. Nyilvan nem napi 1 ora jatekkal, de siman fel tudod magad hozni. En anno az elso DLC utan hagytam abba es siman felhoztam magam 307es light-ig 150rol 2 het alatt.
2.
2.
shatterhand
Nem tudom van-e ertelme megvenni annak aki eddig nem tolta.
1.
1.
dcba
A vicc az, h a Taken Kinges ps exkluziv cuccokat is csak jovore adjak oda a boxosoknak, de azert ugyanazt a penzt elkerik boxon a jatekert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...