Titanfall 2 - lemez nélkül jön a dobozos PC-s verzió?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Titanfall 2 is követi azt a rossz szokást, miszerint a játék PC-s változatának doboza mindössze egy letöltőkódot fog tartalmazni, fizikai adathordozót viszont nem.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#15
Sosem szerettem a polcomon tudni a dobozos verziót. Porosodnak, sok helyet foglalnak csak kínlódás volt.
#14
Környezettudatosság. Viszont, akkor nem értem a dobozt, minek gyártják le. Jah de!

1. Kandikamerával figyelik, majd mikor vásárló kinyitja, és nincs benne semmi csak bele van sz@rva. A meglepetést az arcokon. Minden másra ott a mastercard.
2. Általában a dobozos verzió olcsóbb, valaki szereti a polcán dísznek is. Így milliókat spórolnak.
#13
#11: Oh, így persze más a leányzó fekvése :)
#12
Törölt felhasználó
#1: Valamivel ki kell tölteni a napi posztszámot. Ez a bérfirkászat, kérem szépen!
#11
#9: Én személy szerint a Titanfall első részéért azért mentem el a boltba, raktam be a kosaramba majd vittem haza és pötyögtem be a kódot, mert Origin-en 60EUR-ba fájt, idehaza meg a dobozos verzió 9-10k körül volt.
Jokes on me!
#10
Amúgy én régi módi vagyok és amíg csak pc-n játszottam kizárólag lemezes játékokat vettem csak, ha valami nem jött lemezen az nem is kellett. Mióta megvan a ps4 arra viszont nem érzem a késztetést, hogy lemezesen legyenek meg a játékok a fene tudja miért...talán a sok jó akció miatt vagy, mert pc-n már az "őskortól" tartó a gyűjteményem és berögzöttként ragaszkodtam és ragaszkodom a lemezes változatért.
#9
Nem, nekem azzal nincs bajom, hogy ha NINCS lemezes verzió. Én se használtam már évek óta az optikai meghajtómat :)
Csak az vált ki belőlem viccet, hogy valaki elmegy egy boltba, leveszi a polcról, beteszi a kosarába, kifizeti a kasszánál, utána hazamegy, bekapcsolja a gépét, kinyitja a DVD tokot, majd a benne lévő kódot ugyanúgy beírja, mintha rögtön ott megvette volna online.

Egy kivételt látok, ha esetleg ajándékba veszi az ember, mert akkor tényleg sokkal jobban néz ki egy becsomagolt DVD tok, mint egy átküldött email a kóddal :)
(Meg mondjuk ezzel tényleg a használt játék vásárlást is megölik. Ami PCn még nem is olyan nagy piac, de konzolon eléggé az.)
#8
#5: Ha van benne lemez, akkor tovább tudod adni ha nem tetszik/meguntad stb.
Egyébként egyszerűen azért nincs benne, mert elég röhejes dolog 8-10 dvd-vel megpakolni a dobozt, mivel a pc gaming még mindig nem volt képes megmozdulni a blu-ray irányába.
#7
Több, mint 6 éve vagyok Steam-en ... na azóta egyszer nem használtam, a dobozos játékokkal pedig részben szerencsém volt, mert lehetett aktiválni a többit meg rendre elajándékoztam ilyen-olyan ünnepekkor a "kicsiknek".

Szóval nem értem a "problémát"... :D
#6
Mondjuk nekem már vagy 5 éve optikai meghajtó sincs a gépben amióta elromlott, de szükségem sincs rá.
#4
egy csak online jatszhato jateknal ez nem akkora problema...(meg ha igertek singleplayert is a 2 be ;)
#3
vegulis ma mar nem olyan gaz letolteni 50gigat a netrol, es a patch-ek is jonnek szep szammal, szoval hiaba lenne ott a lemez, ugyis elavult kopia lenne rajta. ez meg annak jo aki meg akar valamit fogni a kezeben a jatekbol. hat foghatja a dobozt! :)
#2
#1: Engem még minid "sokkol", hogy akkor mi értelme van egyáltalán a DVD doboz értékesítésének / megvételének?

Csupán mint egy dísz a "könyves"polcon, hogy ha jönnek a haverok lássák, hogy megvan a gyűjteményben?
#1
Ma már ez miért akkora meglepetés hogy hír legyen belőle?