Kampányt kapott a Killer Instinct

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 21.
  • Letöltés
Link másolása
Ingyenesen letölthető a Killer Instinct kampánya, a Shadow Lords, melyben az a feladatunk, hogy egy csapat bunyóssal a hátunk mögött lenyomjuk Gargost, és megakadályozzuk, hogy uralma alá hajtsa a Földet.

Ma már nem létezhet verekedős játék kampány nélkül, aligha meglepő, hogy az Iron Galaxy Studios is összedobott egy sztorimódot a Killer Instincthez. A márciusban bemutatkozott Shadow Lords mától tölthető le, méghozzá ingyenesen, és a fejlesztők leírása szerint "a ranglétrás, az arcade és a sztorimódok, valamint a roguelike-ok keverékéről" van szó.

A Gargos elleni küzdelemben egy főszereplő karaktert kell választanunk magunknak, valamint egy háttércsapatra is szükségünk lesz, ezt is mi rakhatjuk össze. Menet közben egy zsák felszerelést gyűjthetünk majd be, és természetesen költhetünk KI Goldot is, hogy nagyobb eséllyel landoljon nálunk valami ritkaság.

Az egyjátékos módot bárki letöltheti egyébként. Ajánljuk a figyelmébe azoknak is, akik a ma boltokba kerülő Killer Instinct: Definitive Editiont vásárolják meg: a 40 dolláros csomag az összes eddigi tartalmat magába foglalja, sőt egy Gold Gargos fantázianevű skin és - a dobozos változat esetén - a játék soundtrackje is jár hozzá.

A Definitive Edition még csak Xbox One-ra vásárolható meg, de elérhető lesz Windows 10-re is a későbbiekben. Xbox Play Anywhere-címről van szó amúgy.

2.
2.
dcba
#1: Eddig kb megszedtek magukat a brutalis lehuzassal amit ez a jatek jelentett, most 3 ev utan kiadjak azt a jatekot, amilyennek alapbol lennie kellett volna. Bar nekem rohadtul nem jott be, vhogy olyan semmilyen az egesz. Lehet valami single kampannyal esetleg jobb lenne? Na majd egyszer kiderul, amikor mar a lemezes def. ed. lesz kb 10 font.
1.
1.
strike19
2 vagy 3 év után idő szerű volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...