Nem biztos, hogy jövőre jön az új Assassin's Creed

Link másolása
A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a GameSpotnak beszélt az új, eddig még be nem jelentett Assassin's Creed-játékról. Megtudtuk tőle, hogy rengeteg újításokkal készülnek, valamint, hogy nem biztos a 2017-es megjelenés.

Év elején tudtuk meg, hogy idén Assassin's Creed-játék nélkül maradunk (és most tekintsünk el a mellékszálaktól, valamint a remasterelt epizódoktól), mely bejelentés egy kicsit meglepetésként ért minket, de cseppet sem volt érthetetlen lépés. Bár a Syndicate-tel helyrehozta valamelyest a Ubisoft a sorozat renoméját, azért azt mindannyian tudtuk, hogy évek óta egy helyben toporog a cím.

Yves Guillemot, a Ubisoft CEO-ja egy interjúban már a jövőről, azaz a következő Assassin's Creed-játékról mesélt. Elárulta, hogy az új epizóddal szeretnék forradalmasítani a sorozatot, ezért szeretnék a legtöbb időt megadni a fejlesztőknek. Mivel a Ubisoft egyelőre ki tudja tölteni más címekkel az Assassin's Creed által hagyott űrt, ezért nem kell sietni a munkálatokkal. Azt is elmondta, hogy a 2017-es megjelenés sincs kőbe vésve, így akár az is lehet, hogy jövőre sem kapunk teljes értékű folytatást.

Ha folytatást nem is, egy remaster-gyűjteményt mindenképp kapunk még idén, ugyanis november 15-én érkezik a The Ezio Collection PS4-re és Xbox One-ra.

27.
27.
KopyAti
#12: Pontosan! Nem is tudom hányszor toltam ki, de három biztos volt! Egyszerűen zseniális az a Prince!
26.
26.
KopyAti
#5: Akkor próbáld ki a Unityt, mert én is csak most szedtem ps storeból 4500 millpengőért, és brutál kellemeset csalódtam! 2014-óta jól összekalapálták! Nekem eddig hozza az Ezio szintet! És atya isten nagyon jól néz ki! ;)
25.
25.
hedzsooo
Én ezen őszintén meg lennék mondjuk lepődve...
24.
24.
Blueberry
#23: Persze,csak ne gyalázzák meg :) akk inkább hagyák,bár 1 IGAZI remastered jó volna
23.
23.
kopic
1 PoP resznek mindenki tudna örülni szerintem.
22.
22.
Blueberry
A black flag volt eddig a legjobb rész :) Edward volt az első assassin akinek normális volt (alapból is) a külseje+a hajókázás+ a vadászat+ a bóklászás, a syndicate-ben csak a grapping hook volt a menő,mert nem kellet mindenhova felmászni
21.
21.
Mekee85
Előre félek ettől a megujulástol.
Syndicate is hude ujito volt, aztán csak annyi hogy totál kiirtották a jelenkkri szálat, az első civilizácio ami vitte az ezio érában előre az egészet szi tén kapálva lett. Maradt egy történelmi épületmászoka, valami alibi sztorival.
20.
20.
KőbányaKispest
#16: Menjél már a francba a magyarázásoddal ki olvassa azt el. Bullhit.

Szerinted miért Ezio a best, meg a 2 - Brotherhood, meg max a Rev. Miért? Mert letette a játékmenetet, volt hangulata, meg volt szereplője. Hogy a faszba hivták a testvérpárt? Connorka is borzasztó erős karakter volt? A többit meg hagyjuk is....

Tehát nem kell a szöveg. Borzasztó jó játékok voltak, amik kijöttek, látszik az értékeléseken, meg úgy önmgában az egész.
19.
19.
18.
18.
#17: Ami nem is lenne rossz, hiszen nem véletlenül voltak oda annyira érte régen. De 7 év távlatából már kezd egyhangú lenni a dolog. Ha már mászás: az első rész idején hatalmas újdonság volt, mert példátlan mértékű környezeti szabadságot eredményezett. Persze ez a Syndicate-re már röhejes lett. Lehet hogy menő a grappling hook, de nekem senki ne mondja, hogy 5 másodperc alatt felérni a Big Ben-re élvezetesebb, mint mondjuk 5 percig szenvedve, keservesen felmászni rá. Szerintem teljesen új ízt adna a játéknak, ha most ismét erre feküdnének rá, és valami új rendszerrel állnának elő, ahol nekünk játékosoknak aktívan figyelni kell arra, hogy hol mibe kapaszkodjunk. A lopakodást is már el kéne mélyíteni rendesen, büntessen a játék, ha meglátnak, ebből fakadóan a harc is legyen nehéz. Ha ezek mellé kapunk egy érdekes (és jelen-szálat nem nélkülőző) sztorit, és az Ubi tényleg odafigyel az optimalizálásnál, szaladok megvenni.
17.
17.
#16: Én odáig vagyok a sorozatért, és szerintem nem csak hülye érveket soroltam fel, nem értem, miért hiszed, hogy divatból szidom.

Mint mondtam én is, a hajózás és a természet (vadászat, és - szavaiddal élve - fákon való parkour) új volt, a többi már mind benne volt. Lőfegyverek, lovaglás, lopagodás, háztetőkön való ugrálás, új fegyverek, több, nagyobb bejárható terület, több fajta side quest, a falud (vagy Monteriggioni, vagy éppen Hideout) fejlesztése. Erre mondom én, hogy ezek nem újak, csak finomították és/vagy cserélték. Attól, hogy 2 gomb helyett csak egyet kell nyomni, hogy mindenen átugorjunk, még nem lesz más (és szerintem jobb sem, sőt sokkal unalmasabb lett, a harcról nem is beszélve, nem tudsz meghalni). Vagy ott a Rogue (amit ki is hagytam az előbb, azt is nagyon szerettem), ahol a hajónk hátrafelé nem hordókat dobál hanem olajat spriccel. Szóval mondhatsz akármit, hiába a harmadik rész két bizonyos újítása, a többi a második rész óta ugyan az.
16.
16.
RangerFox
#14: Hmm. Connor a saját népéért és a szabadságért harcolt, nyilván nem lehetett annyira mély karaktert felépíteni egyetlen egy rész alatt, mint Eziot, de azért bele lehetett élni magad a céljaiba, illetve jó körítés volt az apa-fia konfliktus. Meg persze az Amerikai történelmi korszak azért hozzáadott egy nagyot az egész játékhoz. A Liberationben egyetértek, azon kívül hogy Avaline mint első női orvgyilkos, semmi különleges nem volt benne. A Black Flagben Edward kifejezetten szimpatikus lett, jobban mint Ezio. Laza volt, mindent megtett a barátaiért, a szemünk láttára omlott össze az élete és együtt lehetett vele érezni, nekem a szívemhez nőtt a karaktere, a könyv elolvasása után különösen. A Freedom Cry Adawaléval nem annyira tetszett, semmi komoly sztorija nem volt. A Rouge szintén remekül felépített karakterrel jött, Shay ugye Assassinból lett templomos, érdekes megközelítésből láthattuk a templomoskat, habár tényleg nem volt nagy szám, mint főszereplő. A Unityben nekem kifejezetten tetszett Arno és a szerelmi szála, plusz imádom Franciaországot, és a Francia forradalmat is, a hangulata elvitte a hátán a játékot. A Syndicate testvérpárját nem találták el annyira, de rengeteg újítást hozott az a rész, plusz a korszak üde színfoltot hozott a sorozatba. Szerintem azzal van a gond, hogy túl sokat vártok el egy karaktertől, akinek a történetét csupán egyetlen játék alatt ismerjük meg, nem pedig egy komplett trilógia alatt.

gatyamadzag: A harmadik rész az előzőekhez képest igenis sok újítást hozott, az aktív lőfegyverhasználat, lovaglás, hajózás, lopakodás, fákon való parkouözés (és a komplett irányítás leegyszerűsítése, élvezetesebbé tétele), a háztetőkön való ugrálás, új fegyverek, több, nagyobb bejárható terület, vadászat, több fajta side quest, a falud fejlesztése. És azt is tegyük hozzá, hogy az első résztől nem nehéz jobbat letenni az asztalra..Én megértem hogyha valakinek jobban tetszenek a régebbi részek, de azt nem szeretem, akik csak divatból szidják az újabb részeket.
15.
15.
#13: De, volt velük baj, mert az a szintű fejlődés, ami az első két rész között történt, még a legutóbbi részre sem ismétlődött meg a 2 óta. A hajózás és a természet, ez a kettő hozható csak fel újdonságként, de a többi elemét a játéknak csak ide-oda polírozták vagy éppen cserélték. Ugyanakkor szerintem sem voltak olyan rosszak az újabb részek, a Black Flag nagyon élvezetes volt, a Syndicate is elmegy. De pl. a BR-REV inkább csak a sztori miatt volt annyira jó.

#7: Szerintem teljes volt a 2008-as PoP vége, tudtommal az Epilogue DLC is csak a negatív visszhang hatására készült el, és szépen el is rontotta az alapjáték tökéletes befejezését. Nem kell mindent az ember szájába rágni ahhoz, hogy jó legyen. Az a gond, hogy az alapjáték a történetével úgy kerek, ahogy van, szerintem nem is lehetne/kéne folytatni, hiába örülnék egy új résznek. Az Epilogue viszont gyakorlatilag átírta a dolgokat, és bizony annyira hirtelen is "zárta le" a sztorit, hogy folytatásért kiált.
14.
14.
DarkLord
#13: Azért ragaszkodik mindenki Ezio-hoz, mert az ő karaktere telitalálat volt! Míg Rakantotte vagy mi a bré a 3. részben, komolyan???? vagy utána Edward a kalóz? Az utána lévő rész meg olyan volt, hogy semmire nem emlékszek belőle még a főhős nevére se :D Meg az utolsóban a testvér pár nevére se, pedig az a rész még be is jött, de olyan jellemtelen karakterek voltak, hogy említésre se méltóak.
13.
13.
RangerFox
Nagyon bírom hogy mindenki jön azzal hogy az Ezio trilógia az istenség, ami utána jön az már nem ér semmit. Az utána következő részek egytől-egyig érdekesebb történelmi hátteret mutatnak be, mint a reneszánsz kor, ráadásul játéktechnikailag ég-és föld a különbség az újak javára. Sokkal jobban játszhatóbb, változatosabb és élvezetesebbek. Nem kell elvakultan ragaszkodni a 2-höz, meg nem kell Ezio után semmibe venni az utána következő főszereplőket. Kétségtelenül ráfér a sorozatra egy év kihagyás, de az eddigi részekkel se volt semmi baj.
12.
12.
Dresa
#7: Meglepő módon (profiljép) nekem az egyik kedvenc játékom volt a 2008-as Prince! Voltak hibái de az a bátorság ahogy hozzányúltak az addig futó sorozathoz szerintem zseniálissá tette! A baj csak az volt, hogy akkor úgy futott a homokos herceg, h mindenki felháborodott a váltástól.. örülnék ha azt is leporolnák egyszer egy folytatásra!
10.
10.
aordog
Most éppen a Black Flaget nyomom WIIU-n. Direkt levagyok maradva...többi rész meg ugye majd PS4-en. Már fillérekért beszerezhetô és problémás vagy nem...de én azt mondom, hogy nem olyan vészes ez a sorozat. Persze közel 20 ezret nem érne meg, de 4-5ezer forint vígan belefér, mert nem 1-2hétre kapcsol le...nem azt mondom, hogy a terjedelme ennyi, de a szabadidô igen. Így meg bôven megéri (sôt nekem tovább is tart)
Szerintem lehetne Prince, de legalább ekkora játékidôvel: bár szerintem az AC sorozat nagyon hasonló, így nem is tudom, hogy a Prince-nek most hogyan kellene kinéznie!
Az tuti, hogy logikai feladatok kellenek bele, látványos kardozàs, kincsek keresèse ami valamivel jutalmaz is és esetleg valami XP hogy èrdemes legyen keresni. Az élet növelèse valami Zelda szerû legyen, igy nem az van hogy nincs èrtelme a halálnak. Na és persze olyan zene, ami elviszi a hátán a programot. A grafika meg legalább olyan, mint a legutóbbi Batman játék. És ezek után az AC pihenhet :)
7.
7.
dcba
#3: Jajj ne is mondd, mar 6 eve nem jelent meg Prince. Az elozo is csak egy kb vigaszdij volt, mert bar nem volt rossz, kb semmi extrat nem adott a sorozathoz, a story elegge gyengecske volt es kb 6 ora alatt ki lehetett porgetni. Ja es nem volt vedekezes gomb, ami nevetseges volt. A 2008as Prince meg nekem tetszett, de olyan fura volt, h hirtelen rebootoltak a sorozatot a Sands of time trilogia utan es bar nekem bejott, elegge butult a harcrendszer es hat ugye a befejezes teljes hianya is elrontotta az osszkepet. ( A konzolokra megjelent epilogus meg teljes felhaborodas, meg nagyobb cliffhangerrel hagytak felbe a storyt, ergo maga az elnevezes is oximoron).
6.
6.
Blueberry
Kár :( pedig nagyon reménykedtem hogy jövőre lesz új AC (hamár idén nincs) én szeretem a sorozatot,és még várni is szoktam,megjelenés után max. 1hónap és veszem :) inkább mint a mostani hulladékok,új farcry kéne már
5.
5.
felegyi
Remélem lesz akkora előre lépés mint az 1 és a 2 között... őszintén a többi rész már csak rókabőr volt! A Unity-n kívül mindegyikkel játszottam, utolsó rész amit még végig nyomtam az a Black Flag -volt, a többibe csak bele-bele kóstoltam, a Syndicate még fentvan PS4-en de őszintén? Nincs olyan érdekes mint a legelső részek, az Assassinokról szóló "legenda" átment viccbe, majmolás lett belőle... semmi hitele nincs így a névnek sajnos.
4.
4.
DarkLord
Nekem a legutolsó része tetszett, még magam is elcsodálkoztam rajta :D Amúgy jót tesz tényleg a hosszabb kihagyás a sorozatnak, mert megfáradt egy ideje...
3.
3.
crytek
Remélem a Prince of Persiat nem temették el végleg
2.
2.
Dresa
#1: Érett már ez nagyon! Én ezioig élveztem utána nem tudtam értékelni már a sorozatot, olyan unalmassá vált..
1.
1.
xICEMANx
Ne is jöjjön!!! Én imádom az AC sorozatot, de amit az utóbbi időkben elkövettek az már siralmas volt!
Csak nyugodtan dolgozzanak rajta 2-3 évet mielőtt kiadják!!! Legyen az a játék élvezetes és tartalmas, nem egy bug tenger és egy fogyatékos story-val ellátott szar...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...