Quantum Break - trailer a steames megjelenésre

Link másolása
Jövő hét csütörtökön a Steamen is elérhetővé válik a Quantum Break, melyhez most érkezett egy új trailer is. A PC-sek örülhetnek, hiszen végre megszabadulhatnak a Windows Store láncaitól.

Egy kisebb késés után úgy tűnik, hogy jövő hét csütörtökön végre megjelenik Steamen is a Quantum Break. A játék egy ideje már elérhető volt PC-n, azonban csak a problémás és sokak által gyűlölt Windows Store-ban lehetett megvásárolni.

A Microsoftnak nem igazán ment a bolt, ezért úgy döntött, hogy címeit késéssel ugyan, de Steamen is elérhetővé teszi majd. Az első cím a Remedy által fejlesztett Quantum Break, mely tehát szeptember 29-én, azaz jövő hét csütörtökön jelenik meg a Valve rendszerén. Alább megnézhetitek az új trailert, tesztünket a játékról pedig erre találjátok.

23.
23.
Pain
#1: Óó még lehet, hogy az is kicsit sok ezért a játékért :)
20.
20.
godach
#19: igen. Ezt moderálni kellett, de persze halmozottan hátrányos helyzetű barátunk hozzászólásait tűrje el az ember nap mint nap, Ugye?
19.
19.
godach
17.
17.
logic5
#16: Nekem is tetszett.. De ízlések és pofonok....
16.
16.
pmarci66
Én vagyok itt az egyetlen, akinek semmi baja nem volt ezzel a játékkal? Sőt, kifejezetten tetszett. Nem kiemelkedő, nekem kb 10/7, de egyszer-kétszer kijátszani tökéletes.
13.
13.
logic5
#12: Az biztos, hogy jobban fog szerepelni, de te attól még egy beteg ember maradsz :D Billgétsz puszil... :D
12.
12.
crytek
#11: "EA es MS szintu barmoknak akkor nem az jonne le, h atrakjak Steamre, hanem, h akkor nem eri meg PCre fejleszteni es marad a konzol."

Nem véletlen jön egyre több konzol cím is pc-re portolva mert nem éri meg.
Van pc-re csomo olyan sorozat (hála steamspynak tudunk adatokat) amiból alig 30-40 ezer db fogy el évek alatt. Az tudod mi? Annyi eladásért le se köpném magamat se..... De évről évre xy kiadó mégis a kihozza a köv részt pc-re. Nyilván nem azért mert bukik rajta...

Az a baj ezekkel a számokkal, hogy mi ezt sose tudjuk meg mi mennyi bevételt hozott és hány db eladástól termel bevételt stb. Addig marad egymás sározása hogy mekkora szar a pc mert oda alig eladnak el cuccost.

Abban viszont biztos ,vagyok hogy a QB steam-en jobban fog szerepleni mint a M Store-ba :)
11.
11.
dcba
#8: Azzal nincs baj, h megveszik 18-28Kert a digitalis kodot, mert egy jatek akkor sikeres, ha megjeleneskor es ahhoz kozeli idpontban sokan veszik meg teljes aron, a baj ott van, h az emberek birkak es nem kepesek azt mondani, h eleg mar a sor idiota DRMbol es megtagadnak a jatek megvetelet.
Mondjuk valoszinu az idiota EA es MS szintu barmoknak akkor nem az jonne le, h atrakjak Steamre, hanem, h akkor nem eri meg PCre fejleszteni es marad a konzol.

10.
10.
kopic
#7: Hat igen, kénytelenek voltunk...
8.
8.
crytek
#5: Sajnos nem maradnak ki. Képesek kiadni 18-28k-t egy digitális kodért és tolni vele.
Sajnos a pc-s nép kivan éhezve egy jó autós cuccra és nem képes várni :(
7.
7.
dcba
#2: crytek-re gondolsz? Sztem mar mindenki megszokta.
6.
6.
kekesi
Várom a Forza Horizon 3-at is Steam-re. :) A QB pedig pótolva lesz ha lemegy az ára 5-10 euróra.
5.
5.
dcba
En koszonom mindenkinek, aki inkabb azt mondta, h kimarad a jatekbol, de egy ujabb idiota storebol mar nem vasarol. Eskuszom kene neki csinalni egy facebook csoportot, ahol ritualisan gyulolhetnenk a Win Store-t. :D :D

Remelem minden jonni fog steamre is es ez a store csak egy rossz emlek marad csak.
4.
4.
crytek
#3: Azok tuti nem jönnek steam-re! Csak az "ótvar" hulladékok pl a ReCore is ilyen lesz tuti.
3.
3.
A későbbiek folyamán is így lesz vajon a megjelenés? Először az MS-nél és csak rá pár hónapra steam-en? A GoW4 és a FH3 érdekelne igazán.
2.
2.
respectpele10
Már látom, ahogy rányomtok a válasz írása gombra, kérlek ne tegyétek. :D
1.
1.
crytek
Hu de várom már a steam-es felárnak a -80%-os offját, hogy végre csapathassam neki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...