Beyond Good & Evil 2 - mára is jutott egy artwork

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 29.
  • Teaser
Link másolása
Michel Ancel ott folytatja, ahol abbahagyta, az Instagramján újabb concept artot osztott meg a Beyond Good & Evil 2-ből. Mostanra az is kiderült, hogy miért lelkesedett be ennyire a dizájner.

A keddi grafikát ma egy újabb artwork követte, Michel Ancel ezúttal a Beyond Good & Evil egyik antropomorf cápájáról posztolt egy képet - természetesen úgy, ahogy az a folyatásban festene. Ez alapján biztosra vehetjük, hogy a dizájner a Beyond Good & Evil új részét teaselgeti, sőt az is kiderült, hogy mi ennek az apropója.

"Készen a harcra. A Ubisoft függetlenségének napja." Ezzel a kommentárral lőtte fel a képet a mester, amivel arra célzott, hogy ma összeülnek a kiadó részvényesei, a Vivendi pedig a részesedését kihasználva megpróbál helyet szerezni a cég igazgatótanácsában.

A Ubisoft az elmúlt hónapokban gőzerővel kommunikálta az alapító Guillemot-család álláspontját: szerintük csak árthat, ha a Vivendi túlzott befolyást szerez a kiadóban, és ezzel a cég elveszíti a függetlenségét. Az E3-as műsoruk üzenete is ez volt, a Ubisoft Facebook-oldalának profilképét is ezért cserélték le, és valószínűleg Ancel is ezért kampányol: lám, a Ubisoft milyen finomságokkal készül a rajongók számára!

Az persze nem világos, hogy Ancel önállóan vagy a Ubisoft kérésére akciózik az Instáján, az mindenesetre valószínű, hogy a korábbi híreknek megfelelően a Beyond Good & Evil 2 még mindig készül - és talán be is jelentik nemsokára.

Ellenkező esetben vakarhatnák a fejüket a kiadó PR-osai, egy nemlétező projekt villogtatása nem támogatná túlzottan a céljaikat jelen helyzetben.

1.
1.
zsocc-nrg
Komolyan legyen már valami ebből a játékból... Az első rész annyira jó volt, szóval nem érdekel ha Nx-exkluzív is lesz csak jöjjön már végre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...