Elkészült a Titanfall 2, előzetest kapott a kampány

Single playerben utazik ezen a héten az Electronic Arts, ezúttal a Titanfall 2 kapott egy előzetest, amely a sztorimódot hivatott beharangozni. Emellett a fejlesztők bejelentették: elkészültek a játékkal, indulhat a lemezek sokszorosítása!

A Titanfall bevállalós projekt volt annak idején, elvégre nem sok olyan AAA FPS-sel találkoztunk a megjelenésekor, amely kizárólag multiplayer módot kínált a szokásos 60 dolláros árcédula mellett. Ezt sokan fel is hánytorgatták a fejlesztőknek, akik a folytatásra már összekapták magukat: a multiplatform második részben kampány is lesz, az alábbi cinematic előzetest ehhez próbál kedvet csinálni.

A Respawn szintén ma jelentette be, hogy aranylemezre került a játék, így elvileg már csak a lemezek sokszorosítása van hátra. Ha minden jól megy - márpedig általában jól megy -, a Titanfall 2 október 28-án kerül majd boltokba, és a PC-sek, a PS4-esek, valamint az Xbox One-osok is rávethetik magukat. A Battlefielddel és sok más EA-játékkal ellentétben itt nem kapnak korai próbalehetőséget az EA Access és az Origin Access előfizetői.

4 komment - szólj hozzá!