Elkészült a Titanfall 2, előzetest kapott a kampány

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
Single playerben utazik ezen a héten az Electronic Arts, ezúttal a Titanfall 2 kapott egy előzetest, amely a sztorimódot hivatott beharangozni. Emellett a fejlesztők bejelentették: elkészültek a játékkal, indulhat a lemezek sokszorosítása!

A Titanfall bevállalós projekt volt annak idején, elvégre nem sok olyan AAA FPS-sel találkoztunk a megjelenésekor, amely kizárólag multiplayer módot kínált a szokásos 60 dolláros árcédula mellett. Ezt sokan fel is hánytorgatták a fejlesztőknek, akik a folytatásra már összekapták magukat: a multiplatform második részben kampány is lesz, az alábbi cinematic előzetest ehhez próbál kedvet csinálni.

A Respawn szintén ma jelentette be, hogy aranylemezre került a játék, így elvileg már csak a lemezek sokszorosítása van hátra. Ha minden jól megy - márpedig általában jól megy -, a Titanfall 2 október 28-án kerül majd boltokba, és a PC-sek, a PS4-esek, valamint az Xbox One-osok is rávethetik magukat. A Battlefielddel és sok más EA-játékkal ellentétben itt nem kapnak korai próbalehetőséget az EA Access és az Origin Access előfizetői.

4.
4.
RoyalA
#3: Igen, én is így vagyok vele. Nekem az első rész is nagyon bejött. A béta szerencsére jól sikerült és megerősített a vásárlásba.
3.
3.
KRAT0S
Hát inkább ez mint a szaros BF1 meg COD.
Jöhet mellé a Dishonored 2 is.
Ez a két Fps nekem bőven elég,.. teszteket azért megvárom.
Rohadt jó trailer volt.
2.
2.
RoyalA
Nagyon ütős kis kedvcsináló! Nemsokára megérkezik! Első napos vétel.
1.
1.
TheNuke
Hát ez azért elég vagány videó. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...