Jövőre jöhet a felújított Bulletstorm

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 29.
  • Pletyka
Link másolása
Mióta az E3-ról kiszivárgott, nyílt titok, hogy készül a Bulletstorm felújított változata, most pedig további részleteket is megtudtunk róla. Érdekesség, hogy a kiadói teendőket a Gearbox csapata vállalta magára.

Cliff Bleszinski és a People Can Fly közös gyermeke is újrakiadásnak örülhet, az E3-as szivárgás után a brazil korosztály-besorolásért felelős szervezet is megszellőztette a remaster létezését. Eszerint a felújított változat PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni 2017-ben, a kiadói teendőket pedig a Gearbox látja el.

Habár az eredeti játékot az Electronic Arts adta ki, az FPS a megboldogult EA Partners kezdeményezés keretei között mutatkozott be, amely révén a kiadó AAA kaliberű, mégis független projekteket karolt fel és támogatott pénzzel. Így a játék jogai a People Can Flynál maradtak; mivel akkor még nem vásárolta fel a csapatot az Epic Games, a későbbi függetlenedésük során is gond nélkül megtarthatták a címet a lengyelek.

12.
12.
user101
#11: God is dead! :)

Egyébként 8 óra volt szép nyugodt sétálós tempóban, mindenre rácsodálkozva és mivel olyan 3-4k körül vehettem, ez egy nagyon jó ár / érték aránnyal bíró beruházás volt. Na de ez a 8 óra roppant szórakoztató, izgalmas volt. Szóval egy percig sem bánkódtam miatta!

Bár a gfwl-re volt gyors megoldás, azért nem bánnám ha kigyomlálnák és kapna egy kis ráncfelvarrást, esetleg tényleg csinálnának egy lezáró küldetést. Az jót tenne a játéknak!
11.
11.
tupaccc
Én hajlandó vagyok megvenni akár tripla áron, ha tesznek bele egy utolsó utáni chaptert, ahol lezárják úgy a storyt, ahogy azt kellett volna. Vagy remaster után jöjjön folytatás. Agyvérzést kaptam a végétől, aki játszotta, az tudja mire gondolok.
10.
10.
zsocc-nrg
Steamworks verzió és boldog leszek. Gfwl miatt még nem voltam hajlandó megvenni
7.
7.
6.
6.
crytek
#5: Nyilván nem is az ilyeneknek szánják. PS4-re Xbox Onera vadiúj cím lesz eladnak 1-2+ millát azt jóvilág van.

kindzsal: Idén játszottam végig semmi gond nem volt a GFWL-al!
5.
5.
KRAT0S
Ez egy egyszer játszós game az meg már megvolt.... felesleges kiadás.
4.
4.
user101
Igen jó lesz örvendetek nem kár lészen. De vajon akinek megvan pc-re az eredeti az vajon kapja ingyé vagy tud olcsóért upgradelni ? Amigy életem legrövidebb végigjátszása volt valaha. ;) Mert ugye nem kifejezetten hosszú, de annál velősebb...
2.
2.
Csinálhatnának mellé egy Duty Calls Remastered-et is.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...