Jövőre jöhet a felújított Bulletstorm

Mióta az E3-ról kiszivárgott, nyílt titok, hogy készül a Bulletstorm felújított változata, most pedig további részleteket is megtudtunk róla. Érdekesség, hogy a kiadói teendőket a Gearbox csapata vállalta magára.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
#11: God is dead! :)

Egyébként 8 óra volt szép nyugodt sétálós tempóban, mindenre rácsodálkozva és mivel olyan 3-4k körül vehettem, ez egy nagyon jó ár / érték aránnyal bíró beruházás volt. Na de ez a 8 óra roppant szórakoztató, izgalmas volt. Szóval egy percig sem bánkódtam miatta!

Bár a gfwl-re volt gyors megoldás, azért nem bánnám ha kigyomlálnák és kapna egy kis ráncfelvarrást, esetleg tényleg csinálnának egy lezáró küldetést. Az jót tenne a játéknak!
#11
Én hajlandó vagyok megvenni akár tripla áron, ha tesznek bele egy utolsó utáni chaptert, ahol lezárják úgy a storyt, ahogy azt kellett volna. Vagy remaster után jöjjön folytatás. Agyvérzést kaptam a végétől, aki játszotta, az tudja mire gondolok.
#10
Steamworks verzió és boldog leszek. Gfwl miatt még nem voltam hajlandó megvenni
#7
Törölt felhasználó
#5: Nekem kimaradt, igy johet :-)
#6
#5: Nyilván nem is az ilyeneknek szánják. PS4-re Xbox Onera vadiúj cím lesz eladnak 1-2+ millát azt jóvilág van.

kindzsal: Idén játszottam végig semmi gond nem volt a GFWL-al!
#5
Ez egy egyszer játszós game az meg már megvolt.... felesleges kiadás.
#4
Igen jó lesz örvendetek nem kár lészen. De vajon akinek megvan pc-re az eredeti az vajon kapja ingyé vagy tud olcsóért upgradelni ? Amigy életem legrövidebb végigjátszása volt valaha. ;) Mert ugye nem kifejezetten hosszú, de annál velősebb...
#2
Törölt felhasználó
Csinálhatnának mellé egy Duty Calls Remastered-et is.. :D