A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is kezdetét vette az elmúlt évek legdurvább októberje, ráadásul már ezen a héten is beesik az ablakon egy igazi nagyágyú. Milliók várták a Mafia-sorozat visszatérését, reméljük, nem alaptalanul!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
NorbiiiModerátor
#18: Láttam, és nagyon várom! Köszi! :)
#17
#11: Teljesen megértelek, HJ olyan szinten passzolt a karakteréhez, hogy egész egyszerűen én sem tudnám másképp elképzelni. Ilyen volt még Megan Fox a Transforemrsben. Tudom, tudom nem sok értelme volt a filmben, de mégis olyan más volt már nélküle. Az a s szőke nő helyette....Bár Marc Wahlbergnek meg kifejezetten örültem. Vele jobban el tudnék képzelni egy komolyabb Transformers filmet mint a Shia Laebouf-el.
#16
#6: Mondjuk, azért megnéztem volna Hugh Jackmant annyi idősen mint Harrison Ford volt a Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában.
#15
Valahogy jobban zavart hogy nem csak kinézetre de személyiségre is megerőszakolták farkast ezzel az animációs filmmel

erről:

http://static.comicvine.com/uploads/original/10/104615/1938577-evolution.jpg

Erre:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/39/18/f6/3918f6f4bf8d9ffaa239ea4caef791fd.jpg
#14
#8: A Batman-ről jut eszembe, ha teszem azt Farkas is jelmezbe lett volna mint a képregények egy részében és civilben Loganként ténykedett volna akkor is ennyire zavaró lenne egyeseknek? Vagy Superman és Clark esete. Most akkor a fiatalabbak maradjanak ki egy jó franchiseból mert, mert szerintünk 60+ éves színészek az igazi karakterek? Ahogy mondta Yanez Mennyi jó moziról maradtunk volna le régen lezárják. :D Én sok Reboot vagy remake-squel filmnél is úgy vagyok hogy nézzük mit bírnak kihozni ebből a történetből vagy karakterből. Hozzáad vagy elvesz. Ne magunkból induljunk ki, gondolni kell a "next-genre" is.
#13
#9: A Star Warsnál meg pláne tudom hogy a filmeknek a Skywalker család és barátai a filmek központja és pont ezért marad kiaknázatlan franchise. Megannyi könyv és játék megvolt Skywalkerék nélkül. Hozzáteszem tetszett a régi és új trilógia is és a 7 is, de bánt hogy nem lépnek túl. Kine szeretné Kyle Katarn.t szívesen látni a vásznon bár itt magam ellen beszélek mert itt még nem sok idő telt el 6 rész óta. De ha a Kotort vesszük alapul, szerintem sokan örülnének ha pár száz évvel korábban vagy később játszódna egy történet. Attól még Star Wars marad. De mondok egy személyes példát ott a Star Trek a sorozatot nem ismerem annyira nem szeretem, de az új filmek be bírtak vonzani. Gondolom a rajongókat is. Megnéznék abból egy Borgos részt.
#11
NorbiiiModerátor
#8: Valahol lehet és kell is folytatás ezt nem vitatom, de nem kell kötelezően minden filmnek folytatásokat csinálni mindenáron új szereplőkkel! Nehogy azt hidd, hogy csak egyedül én lennék felháborodva, ha Hugh Jackman helyett egy másik színész játszaná el Logan karakterét!

Persze legyen mondjuk Star Wars 30 év múlva is, szeretném ha lenne, lehet X-Men 30 év múlva is, de Hugh Jackman csak 47 éves, és amíg megteheti addig ő legyen Logan!
#10
Törölt felhasználó
Nem tehetek róla, de lassan húsz éve Farkasnak hívják a filmekben és még mindig erőszakolja a fülemet. :D
#9
NorbiiiModerátor
#7: Te a Star Warsnál is az új szereplőkre fektetted volna a hangsúlyt, én meg pont a régiekre, totál másképp gondolkodunk erről! :) Lehet másokat nem érdekelnek ezek, de nekem vannak színészek, akik egy adott karakterben a szívemhez nőttek. Másképp látjuk, nem baj ez egyébként.
#8
YanezModerátor
#6: Hülyeség. Most akkor soha többé ne készítsenek X-Men filmeket, mert Jackman kiöregedett? A képregény rajongók élve eltemetnének téged. :D Don Gondocs-tól nagyon jó példa volt a James Bond! De akár a Batman filmeket is idesorolhatnám. Mennyi jó moziról maradtunk volna le, ha lezárják az akkori karakterekkel, te jó ég!
#7
Ennyi erővel semminek se készüljön folytatása mert egyszer kiöregszik a főszereplő. Ne már. Főleg az olyan filmeknél ahol adja magát a több rész, idő után változtatni kell és a cél közönség se lesz mindig ugyanaz. Lásd James Bond.
#6
NorbiiiModerátor
#5: A kettő azért más...! :)
Hugh Jackman karaktere már-már ikonikussá vált. Nem vagyok közvéleménykutató, de szerintem az X-Men rajongók nagy része, (többsége) kedveli, és őt látnák legszívesebben Logan szerepében, és ha ez igaz, akkor én kétszer is meggondolnám, a leváltását, vagy esetleg a kiírását.
Továbbá ha nem vállal több szerepet, vagy nem lehet többé a szerepben, akkor én sem örülnék, ha lecserélnék a karakterét, inkább akkor zárják le az egészet! 48 éves lesz, totál nem öreg!
Ez olyan, mintha a DIE HARD-ban Bruce Willis helyett, Vin Diesel játszana.... kedvelem Dieselt, de az biztos, hogy totál fel lennék háborodva!

Összefoglalva, ha egy színész túlságosan hozzánő egy adott karakterhez, én ezekben az esetekben SOSEM szerettem a karaktercserét!
#5
YanezModerátor
#3: Amíg pénzt hoz a konyhára, addig senkit sem érdekel a készítők közül, hogy benne lesz-e majd Jack vagy sem. Te sem akarnád, hogy bezárjon a cég, ahol dolgozol, ha hirtelen másvaslaki lenne a főnök. :)
#3
Hát igen, az X-men filmek Hugh Jackmannal teljesek. Úgy ahogy a Star Wars filmek Harrison Forddal. Én régen nagyon szerettem a Transformerst, de mióta ez az új srác van benne nem nézem. Úgyhogy remélem ha már Jackman nem lesz benne befejezik, mert nem szívesen nézném nélküle tovább vagy mással.
#2
NorbiiiModerátor
#1: Én az összes olyan X-Men, vagy Farkas filmet láttam, amiben Hugh Jackman játszik, nagyrészt pont őmiatta néztem, ő a kedvencem.Az Apokalipszist is megnézném,de úgy tudom keveset játszik benne, így azért annyira nem érdekel, aztán majd meglátom.

Logan szerepében csak és kizárólag Hugh Jackmant látom szívesen, ő az igazi Farkas, de sajnos arról olvastam, hogy lehet befejezi, és nem lesz többé Logan, aminek nagyon nem örülnék...Az utolsó Farkasról olyan hírek vannak, hogy idősebb lesz, ami azt jelentené, hogy nem lenne halhatatlan, ergo ez is arra utalna, hogy az utolsó szerepe lenne (Wolverine filmekben, vagy X-men).... Remélem sokáig játssza még a szerepet!

Démonok között 2 érdekel, Wii U-ra meg végre valami ígéretes.
#1
Szia!

Köszi, az X-Men – Apokalipszis már nagyon várós volt.