Yooka-Laylee - nem csak letölthető változatban

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 4.
  • Hír
Link másolása
Bár egyre inkább teret veszítenek az adathordozókon beszerezhető játékok, szerencsére a Playtonic Games nem csak a játék szellemiségében igyekszik megőrizni a Banjo-Kazooie gyökereit.

A Playtonic Games egy hivatalos blogbejegyzésben jelentette be, hogy a Banjo-Kazooie szellemi örökösének szánt Yooka-Laylee nemcsak digitálisan, hanem dobozos kiadásban is megvásárolható lesz.

Ahogy fogalmaztak, közeledve a megjelenéshez egyre inkább körvonalazódik a játék végleges formája, ráadásul a rajongók visszajelzései és kérései is alakot öltenek. Ezek közé tartozott a fizikai adathordozón beszerezhető verzió is, a csapat ugyanis eredetileg csak letölthető változatban szerette volna piacra dobni platformerét; a dobozos kiadás a jelenlegi tervek szerint ugyanakkor mutatkozik be, mint a digitális változat, azaz 2017 első negyedévében. A bejegyzésben leírtak szerint jelenleg is tárgyalnak a megfelelő partnerekkel, a céljaik között az is szerepel, hogy a játék Kickstarter-támogatói letölthető verzió helyett alapból dobozos változatot kapjanak.

A több mint 3,2 millió dollárból készülő Yooka-Laylee PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Wii U-ra jelenik majd meg.

1.
1.
Ez nagyon jo kis jatek lesz, varos!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...