Rise of the Tomb Raider - ingyen kredithez juthatsz

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 5.
  • Hír
Link másolása
A jövő héten jelenik meg PS4-re a Rise of the Tomb Raider: 20th Anniversary Celebration, és ennek apropóján 100 ezer ingame kredithez juthatsz, ha valamelyik platformon játszol a játékkal. Ezenkívül új látnivalókat is kaptunk.

A Cystal Dynamics szerint, ha a jövő hét folyamán - egészen pontosan október 11-18. között - valamelyik platformon játszol a Rise of the Tomb Raiderrel, automatikusan 100 ezer ingame valuta üti a markodat.

A pénzt Expedition-kártyacsomagokra válthatod be a játékon belül, 5 ezer kreditért például egy öt véletlenszerű lapot tartalmazó bronz paklira tehetsz szert. A lapok a Score Attack és Remnant Resistance játékmódban lehetnek a segítségedre, Lara például bizonyos sérüléseket jobban el tud viselni velük. Viszont néhány lap csak kozmetikai jellegű változást ad, például egy új ruhát vagy nagy fejet.

Elég sokféle kártyacsomag létezik, a legdrágább Gold Pack 60 ezer kreditbe fáj, ebben tutira találsz egy ritka lapot is.

A közelgő premier (október 11.) örömére kifogástalan minőségű screenshotokat kaptunk a PS4-es verzióról, illetve lentebb a Square Enix livestreamjének felvételét nézhetitek meg erről a változatról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...