Launch traileren a PS4-es Rise of the Tomb Raider

Link másolása
Egy év várakozás után végre PlayStation 4-re is megjelenik a Rise of the Tomb Raider, mely alkalomból most új launch trailert kapott a játék. A 20 Year Celebration kiadásba rengeteg új tartalom is került.

Október 11-én, azaz jövő hét kedden PlayStation 4-re is megérkezik a Rise of the Tomb Raider. Az új kiadás mindegyik platformra megjelenik egyébként, de az új tartalmak külön is elérhetők lesznek.

És hogy mik ezek? Érkezik egy új fejezet, a Blood Ties, melyet PS VR-ral is végigjátszhatunk, valamint lesz egy zombimód is, a Lara's Nightmare. Emellett kapunk egy új online kooperatív módot is az Endurance-hez, valamint új kosztümökkel és egy új nehézséggel is bővült a repertoár. Ha ez még mindig nem lenne elég, a játékba bekerült öt klasszikus karaktermodell a sorozat előző részeiből.

6.
6.
Zoli0705
#5: Ha bekapcsolom a jàtèkmòdot nincsenek kèpjavìtò funkciòk. Kivetel a hdmi uhd color. Ha azt is kikapcsolom akkor is ugyanaz van, csak nem olyan èlènkek a szìnek. De komolyan nem èrtem, mièrt csak ennèl a jàtèknàl?!
5.
5.
Stranger
#4: Rossz helyen kérdezed...
Próbáld meg magadtól kikapcsolni a képjavító funkciókat.
4.
4.
Zoli0705
#3: Mivan, mindenki sìkhülye hozzà? Vagy komolyan senki nincs itt aki èrt hozzà? (Nem beszólàs vagy mi, csak nem èrtem hogy hogy senki nem tud egy hasznàlhatò ötlettel vagy vèlemènnyel előhozakodni)
3.
3.
Zoli0705
Valaki segìtsen!!! 4K Tv!!! Ha a jàtèkmòdot bekapcsolom a tv-n akkor "szemcsès" a jàtèk (DE pèldaul a Witcher, Uncharted, Bloodborne, Until Dawn, Dark Souls, GTA, F1 2016-2015, Primal,........stbstb egyik SEM!!). HA kikapcsolom akkor rohadt gyönyörű. Csak hàt "kèsik" a kontroller. Ha kikapcsolom a hdmi uhd color mòdot akkor is ugyanez. Ertem èn hogy jàtek mòdnàl kikapcsol minden olyan mòdot ami "lassìt". De nem èrtem mièrt kizàròlag ennèl a jàtèknàl, egyetlen màsiknàl sincs ilyen problèma. Ha a jàtèkmòd nincs bekapcsolva akkor valami rohadt gyönyörű, ellenben ha be van akkor a panoràma (ergo, nem közvetlen előtted hanem a hàttèr) "zajos". Nem èrtem mièrt, mert egyik jàtèknàl se tapsztaltm mèg.
2.
2.
#1: Szerintem is, meg milyen rohadt jól néz ki.
1.
1.
giga321
Fhuu nagyon adta ez a trailer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...