Egyesével is megvehetjük a felújított Unchartedeket

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 6.
  • Hír
Link másolása
A Sony úgy döntött, szétbontja az Uncharted-kollekciót, és egyesével is megvásárolhatóvá teszi az eredeti trilógia epizódjait. Ha csak egy vagy két részt pótolnál, valószínűleg örülsz majd a lehetőségnek!

Tavaly ősszel egy remek gyűjteményt dobott piacra a Sony, a PS4-exkluzív The Nathan Drake Collection egy játék áráért, egy lemezen vonultatta fel az Uncharted első három részét. A kollekció nemcsak nosztalgiázásra volt alkalmas, hanem arra is, hogy az Uncharted-szüzek bepótolják a sorozatot a negyedik rész érkezése előtt, egy negatívumot azonban rá tudtunk sütni: nem volt választásod, mindegyik részt meg kellett venned.

Ha ez tartott vissza a vásárlástól, jó hírünk van: november 16-tól egyesével is letölthetjük a felújított játékokat a PlayStation Store-ból, és bár az árazásra még nem derült fény, ha a kollekció mindenkori árának harmadával számolunk játékonként, nem lövünk mellé valószínűleg. Ez jelen állás szerint 3500 forintot jelentene epizódonként - ha csak egy rész hiányzott a sorozatból, ennél jobb alkalmat nem is találnál a pótlására!

11.
11.
DON GONDOCS
Nagyon jó ötlet, aki valamelyik részből kimarad-t nem kell mindet megvenni.
10.
10.
NECROSMOKE
Csak digitalisan fog kijonni, akkor nem kell.
9.
9.
shatterhand
#8: A vege nekem se tetszett.
Jo a masik ketto is, csak nekem sok volt mar. A 4. nem is erdekel.
8.
8.
ADMlN
#7: *SPOILER*

Ez első két rész bár nagyon hangulatos volt, nekem az nem igazán tetszett, hogy belekeverték a természetfelettit. Az Uncharted 3 nekem ilyen szempontból sokkal jobban tetszett, mert bár volt benne "természetfeletti", de azok mind csak hallucinációk voltak.
5.
5.
shatterhand
#4: Ez egy lehetoseg. Ha csak az elso tetszik akkor nem kell megvennem még kettot pluszba.
4.
4.
Cipo3
7000 alatt lehet kapni használtan. 9800 újonnan. Hát nem tudom ez a 3500 brutál drága.
3.
3.
Cell4
"egy negatívumot azonban rá tudtunk sütni: nem volt választásod, mindegyik részt meg kellett venned."

Én tudok egy másik negatívumot is: sajnos sem a 2-be, sem a 3-ba nem került bele a multiplayer, csak a single mód, ami egy olyan embernek, mint én, aki nagyon szerette és szereti főleg a 2. rész többjátékos módját, ez egy elég nagy érvágás.

Az ötlet jó, de gyanítom, hogy azért (is) osztották 3 részre ezt a kollekciót, hogy majd a havi PS Plus játékok közé szépen lassan elosztva berakhassák.
2.
2.
shatterhand
Mikortól? Csak filozik vagy mar szet van bontva?
1.
1.
DarkLord
Nekem nagyon jól jött ez a mindent egyben csomag, bár játszottam az első 3 résszel is, de nem saját gépen, amint megvettem a ps4-et azonnal lecsaptam erre a kollekcióra a 4. rész érkezése előtt. Az árazás az elég érdekes lehet, mert a reális az lenne, ha a mostani kollekciót elosztjuk 3-al és ennyi, de tuti dobnak rá pár forintot, ha külön veszi meg valaki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...