Resident Evil: The Final Chapter - itt az új trailer

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 7.
  • Videó
Link másolása
Ezen a hétvégén rendezik a New York-i Comic-Cont, és az esemény apropóján megtekinthetjük az utolsó Resident Evil-film legfrissebb előzetesét. Régi és új jeleneteket izgulhatunk végig a videóban. Igazi bűnös élvezet lesz?

A sorozat hamarosan véget ér, Alice visszatér Raccoon Citybe, hogy még egyszer utoljára nekiessen az Umbrella Corporationnek és jó pár fertőzöttnek - köztük egy szárnyas bestiának is. A film 2017. január 27-én kerül a mozikba, és bár nem váltja meg a napvilágot, azért Paul W.S. Anderson rendesen odarakta magát rendezőként.

Itt a New York-i Comic-Conra időzített teaser - lehet, hogy a rendezvény kapcsán többet is láthatunk a filmből.

 

17.
17.
#15: A börtönös rész után fejeztem be, szerintem botrányos volt a technológiai megvalósítás, sztori téren meg valahol a harmadiknál vesztem el. Jut eszembe, marha jó zenéket pakolnak az összes részbe. Elsőben Manson hozott egy csomó témát, Slipknot még csinált a filmmel összevágott klippet is. Második részben Killswitch Engage, Afterlife-ban A Perfect Circle mix. Annak a trailerén a hideg kirázott, annyira zseniálisan összerakták a zenével. Így, hogy beszélünk róla, azért sok kedves emlék beugrik erről a sorozatról :D
16.
16.
Csoki80
Nem adnék érte agy garast sem, ahogy a játékért sem de azért ingyen megnézem majd, persze régen a resi 1-2 Code Veronica annak idején megvolt, azt még megérte megvenni, de ezeket...
15.
15.
KRAT0S
#13: Igen kapcsolódnak egymáshoz,főleg az utolsók.
14.
14.
kastorhun
#12: Millát lehet imádni, de tény hogy pocsék színész.
"A fanyalgók véleménye meg soha nem érdekelt,semmi nem jó nekik."
Ezt lehetne akár az összes Transformersre, vagy akár az összes Asylum filmre mondani.
Alexander Witt az egész életében csak 1 filmet rendezett, RE filmek második részét.
13.
13.
#12: Bizony, én is bírom ezt a nőt. A sorozatból sajnos egy-két rész kimaradt, egy idő után totál nem értettem, miről szól. Kéne tartanom egy RE hétvégét. Értelmesen kapcsolódik egymáshoz az összes rész, vagy nagyon kusza?

12.
12.
KRAT0S
#11: Én tuti beülök rá,jó kis eksön film,és Milla-t is imádom.
A fanyalgók véleménye meg soha nem érdekelt,semmi nem jó nekik.

(minden egyes megjelenő játéknál is eljátszák ugyanezt,majd pont rájuk kell hallgatni...)

" jah de a resident evil 7- simán bele fog illeni abba a világba"
Jah a demo alapján pont semmi köze ahhoz a világhoz!
ettől még persze lehet jó,de én alapból utálom az ilyen belső nézetes bújócskás szarokat.Nem mertek neki más címet adni mert fostak,így meg a név eladja a játékot.
11.
11.
Nagyon király a trailer. Már egy ideje lemondtam a sorozatról, de ez most tényleg tetszett, jó kis akció nagy dögök ellen. Még a végén beülök rá moziba.
10.
10.
Mortis
borzasztó filmek. kb. csak pénzgyártógépezetek az Anderson család számára.
9.
9.
dante92
A videó privát, de szerintem nem maradtam le semmiről.
A negyedik 3D-ben nem volt annyira kínkeserves, mint az 5. Basszus, az a film egy okádék! A film 95%-a bullet time. Agyfaszt kaptam tőle.
8.
8.
kastorhun
#4: Azért az mond valamit hogy a második rész rendezőjének ez az egyetlen filmje.
7.
7.
Formula1fanatic
Még anno George A. Romero is írt egy forgatókönyvet az első részhez, de azt sajnos nem fogadták el, aztán ez lett belőle amit látunk:)
6.
6.
keiji maeda
#5: jah de a resident evil 7- simán bele fog illeni abba a világba , miért ne kerülhetne bemutatásra egy másik karakter, nem tudom hogy vagytok vele de nekem már elegem van a Leon -ból aki még mindig azt mondja az első zombinak aki szembe jön vele hogy állj különben lövök ...... nevetséges a Chris -Wesker kombó eg szerintem szépen lezárúlt az 5. részben , szóval én kíváncsian várom mi lesz ebből a 7. részből mert ahogy a trailerek mutatták az itemek és növények megmaradtak , na mindegy is , a filmről meg annyit hogy szar , igen! mindegyik szar, még az első is , még akkor is ha nem ismered a játékot és nem látod milyen nevetséges módon csempészi bele a játék karaktereket abba a szánalmas Milla Jovovich bohóckodásba , akkor is egy gagyi akciófilm aminek se füle se farka .
5.
5.
KRAT0S
Sztem mind jó,nekem mind tetszik.

(a Resi VII se resi,mégis sokaknak tetszik,nekem meg egy kicsit se)
4.
4.
dcba
#2: Sztem az elso 3 meg nem volt rossz (nekem az elso kimondottan tetszett, a masodik meg legalabb nyomokban tartalmazott a jatekbol), utana viszont valoban teljesen elgurult a gyogyszer.
3.
3.
dcba
#1: Resident Evil (2002)
Resident Evil: Apocalypse (2004)
Resident Evil: Extinction (2007)
Resident Evil: Afterlife (2010)
Resident Evil: Retribution (2012)
Resident Evil: The Final Chapter (2017)
2.
2.
kastorhun
#1: Ez a hatodik rész.
Pótolni?
Az első rész még szó szó elmegy, de a többi.....
1.
1.
mdr88
Kicsit le vagyok maradva a filmeket illetően.... ez most tulajdonképpen hanyadik rész?
Csak hogy tudjam mennyit kell pótolnom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...