Itt a definitív Metal Gear Solid V előzetese

A jövő héten érkezik a Metal Gear Solid V: The Definitive Experience, amely az alapjáték mellett a Ground Zeroes prológot, valamint az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazni fogja. A Konami egy trailerrel melegít a megjelenésre.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#22
#21: Pontosan. Kb 1 hónapig mindenki dicsérte, ezért megvettem. Aztán lassan mindenki rájött, hogy tök unalmas, ismétlődő, kihalt. 1-2 jó jelnet van benne, de semmi feszültség nincs a játékban. Pedig nagyon tetszett a kezdés.
#21
#17: Ööö, nem, nem az. Eleve az open world jelleg alapjaiban elhibázott ötlet volt, de rosszul is valósították meg. Mi értelme ellenőrzőpontokat foglalgatni, ha legközelebb arrajárva újra az ellenségé? Mire jó a bejárható terület, ha amúgy az emberek legyilkolásán/elkábításán kívül semmi interakció nincs? Félreértés ne essék, időnként évezhető, de összeségében nézve hatalmas csalódás mind a játékmenet, mind a történet.
#20
#17: Tartalmas és változatos. Ezt a két szót nem használnám együtt az MGSV játék cikkben vagy komentben. Tudom ahány ember annyi vélemény, de azért ezt ne. A játéknak van egy erős kezdése és vége, a többi meg kb az Assassins Creed első részét idézi változatosság terén. Lehet akárhogy szépíteni, ez egy közepes játék. Mentségére szóljon legalább nem bugos és optimalizálatlan. Bár lehet csak ironizáltál.
#18
Én úgy emlékszem hogy a Sony pénzelte a projektet és ezek után Kojima behisztizett hogy mért nem adhatja ki más platformra is. Még a játékba is bele rakott egy jelenetet, amiben egy kigyó (ez maga az MGS) meg esz egy tengerimalacot (ez a Sony). Kojima egy ritka nagy ripacs de azért tud jó játékokat csinálni. Az MGS V-nél nem tudom mi lehetett a problémája de tény hogy nem lett nagy eresztés.
#17
Lehet sztoriban nem volt az igazi de azert a jatek nem kaki. Boven tartalmas es valtozatos.
#14
#13: Pedig tényleg valami ilyent nyomot le, én is így emlékszem. A ps3 miatt nem bírta minden ötletét megvalósítani, és a többi gépre is szerette volna kiadni a játékot, csak ezt természetesen a Sony nem engedte, mert a Konamin keresztül tőle jött a pénz. Olvas utána, lehet, hogy rosszul emlékszem, de valami ilyen volt.
#10
#9: Kojima nyilatkozta hogy elzárolták előle a ps3 erőforrásait így nem bírta minden ötletét megvalósítani.
#8
Nem ismerem, de ha csak a trailer-t tekintem meg, akkor azt mondom, hogy pofás game....ha azt nekintem meg, amit írtatok, akkor azt mondom, hogy kaki van a biliben.
Most már fáradt vagyok, de holnap megtekintem a tesztvideokat, mert kiváncsi vagyok hol a bibi!
#7
Ez nem csak a Konamin múlott, amikor a 4-t csinálta akkor, meg a Sony-t szidta, a ps3 miatt, Elég sokat tett a Konami Kojimáért hogy sikeres legyen. Most a Sonynál kamatoztathatja ezt a tehetséget. Majd a Death Stranding megjelenésekor megtudjuk hogy mire képes, Nem sajnálják az időt és a pénzt a Sonynál, vagy majd megint a gép korlátaira fog hivatkozni? Szeretem a metal gear sorozatot, de ez a rész minden szempontból csalódás. Ennél még a watch dogsban is fantáziadúsabb küldetések voltak, pedig azis piszkosul vontatott volt egy idő után.
#5
#1: Minek kell a warez? Hamarosan úgyis 5$ alatt beszerezhető lesz