Játékváltozatot kap A majmok bolygója

Túl sok részletet nem tudtunk meg róla, de maga Andy Serkis erősítette meg, hogy a War for the Planet of the Apes premierjét egy játékadaptáció is kíséri majd. Serkis leírása szerint egyfajta interaktív filmmel lesz dolgunk.

A hétvégén tartják a New York-i Comic-Cont, ahol az újgenerációs Planet of the Apes-sorozat harmadik felvonása, a War for the Planet of the Apes (A majmok bolygója: Háború) is tiszteletét vette. A film 2017. július 14-én veszi be a mozikat, és már egy teaserszerűséget is tudunk mutatni belőle, ebben az Andy Serkis által alakított Caesar motyog el három mondatot:

Serkis ugyanitt szellőztette meg, hogy a film premierjét egy játékadaptáció kíséri majd, amelynek a munkálataiban ő maga is részt vesz - hogy pontosak legyünk, a motion capture-t is az ő stúdiója, az Imaginarium készíti el. Serkis szerint egyfajta interaktív filmmel lesz dolgunk, a története pedig csupán kiegészíti a mozit, így például a főszereplők is új karakterek lesznek.

Serkis egyébként többször is játszott már videojátékban, a Heavenly Swordben és az Enslavedben motion capture-t és szinkront is vállalt, míg a Risenben és a Volume-ben csak szinkronizált. A következő projektje a Star Citizen lesz, itt szintén besegít az Imaginarium.

6 komment - szólj hozzá!