Rise of the Tomb Raider - VR-os ízelítő érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 9.
  • Videó
Link másolása
Lehet, hogy késve érkezik meg PlayStationre a Rise of the Tomb Raider, legalább minden technológiai újdonságra felkészítették a fejlesztők a játékot. Nemcsak a PS4 Pro, de a PlayStation VR képességeit is kihasználja a port.

A Rise of the Tomb Raider október 11-én jelenik meg PS4-re, és a 20 Year Celebration alcímet viselő kiadás már alapjáraton tartalmazni fogja a Blood Ties DLC-t, amelyet PlayStation VR-ral a fejünkön is végigjátszhatunk majd. Ebből kaphattok egy kis ízelítőt az alábbi videó segítségével:

59.
59.
Zoli0705
Bocsi hogy ide ìrom, de az oldal elèg........khm..... Kicsit elavult. (Pèldàul a friss kommenteknèl az első 8cikket tudom csak megnèzni).

Tènyleg ennyire optimalizàlatlan az "ùj" TR ps4-re vagy csak èn vagyok balfasz?? A cèlzàs kèsz katasztròfa!! A grafikaròl jobb nem beszèlni amit tegnap ìrtam.
50.
50.
user101
#32: Nem ezt írtam, olvasd el újra !
Pont, hogy TPS-ben NINCS létjogosultsága a VR-nek. Online multinál el tudom képzelni, hogy lesz létjogosultsága bár szerintem külső nézetből játszva, előnyben vagy mint ha FPS-nézetből játszol és ezen a VR sem segít ! Arról nem is beszélve, hogy játékmechanikailag kidobsz egy csomó dolgot: fedezékharc, ugrás-kivédés ( dodge ), több ellensegél történő harc, kombó rendszer.. stb.stb.

Egyébként pont a Tomb Raider-ben is kizárólag a freelook módban van értelme. Tudod hányszor használtam a játék történelme alatt ezt a funkciót ? Egy kezemen meg tudom számolni !!!

Ami viszont tök meglepő, hogy milyen iszonyatos nagy laggal dolgozik a cucc. Én sajnos csak SGR-t tudtam kipróbálni, de ezek szerint a "nagyok" sem jobbak... :(
48.
48.
Tokodboy
#1: Bele kell torodni ez meg nagyon sokaig igy lesz. Azert nem lehet maszkalni mert elhanyod magad plyan rosszulletet okoz.
47.
47.
Őrnagy
#37: De ha ez a kütyü (amit egyébként reklámoznak...) lefoglalja a kéz irányítását, akkor mivel irányítjuk a mozgást? Tehát hogy sétálok, lépek, futok? Remélem, nem a valóságban.
43.
43.
DON GONDOCS
#42: Na ez most megint olaj a tűzre. Pedig sajnos vagy nem, még így áll a helyzet.
42.
42.
Yanez
#41: Szerintem ez a VR, ha szigorúan a videójátékokat nézzük, még annyira gyerekcipőben jár, hogy ha csak ezen a kategórián múlna, valóban úgy kerülne a süllyesztőbe, mint a kinect, a psvita, vagy a finghajtású vibrátor. Viszont ez a cucc nem csak a gémereket célozza be. Én már most látom, ahogyan a metrón, buszon, lócákon, az emberek ülnek a vezetéknélküli szemcsiben, és beszélgetnek, neteznek, filmeket néznek, játszanak, stb. Magyarul, lehet előbb a "kazuár" rétegben fog elterjedni, és mikor már olcsó lesz meg népszerű, akkor robbantanak vele komolyabb sikereket a komoly videójátékos szférában. Addigra biztosan tökéletesítik, és olyan lesz, mint egy valóban külön világban mászkálni.
37.
37.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?v=yADi_zr8WuI

Na ezzel együtt lesz teljes az élmény. Csak azt nem értem ezt mért nem reklámozzák? Csak a készüléket.
36.
36.
#35: Tök jó, hogy közben mozoghatsz meg minden, de azért biztos nem nyargalnék egyhelyben egész nap. Max. érdekességként tudnám elképzelni, de szerintem sokan inkább a fotelből vagy a kanapéról csapatják és szvsz fel nem kelnének. Egy Witcherben lerohadna a lábam.
32.
32.
DON GONDOCS
#31: VR meg tps? Nem pont az a lényege hogy fpsben benne legyél a játékban? Tpsben meg nagyobb látótér, nyújtotta szabadság? pl a fedezékharchoz, mászás ugrálás. stb
31.
31.
user101
Alapvetően szimulátorra és fps-re jó a cucc. Az elöbni már jó ideje nem érdekel, az utóbbi meg egy elavult játékmechanika. Tps-ben sokkal több lehetőség van. Szóval nem lesz itt semmiféle forradalom. Ez ugyanolyan opcionális kiegészítő, mint egy drága kormány... Aztán a játékosok többsége mégis kontrollerrel "vezet".
18.
18.
RangerFox
Eléggé recés a tárgyak körvonala, és elég béna ilyen megvalósításban..
5.
5.
DON GONDOCS
És még azt mondták hogy ez a jövő. A kinekt is ígéretesnek indult és most hol van. Pedig az még olcsó is volt. Jó lesz ez majd 4-5 év múlva.
3.
3.
koviprog
egyenlőre elég kezdetleges ez is majd alakul, eddig a próbák után is engem teljesen hidegen hagy és gagyi is drága is, majd meglátjuk a mostani generáció hogy viszonyul ehhez.
1.
1.
aordog
Teleport??? Mászkálni így képtelen dolog a Manorban. Amit eddig láttam játèkokat azokban menni nem lehet...és itt sem.
Ez így nem az igazi. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...