Phil Spencer: digitálisan is jönnek a régi játékok

Phil Spencer, a Microsoft Xbox-részlegének vezetője a Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva elmondta, komoly terveik vannak az Xbox One visszafelé kompatibilitásával kapcsolatban.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
#11: Azért annyit megjegyeznék, hogy azért komoly ára, és a gyorsabb fejlődés gátja is volt / van az évtizedeket átívelő kompatibilitásnak. Ha csak az x86-os architectúrát nézem, sokkal de sokkal jobb alternatívák voltak akkoriban, bárcsak azok fejlődtek volna tovább....
#10
#8: Még annyit hozzátennék, hogy természetesen jó dolog a BC, és sajnlom is hogy PS-en nincs ( mondjuk a nagyon eltérő architektúra miatt szerintem nem lustaságból nem csinálta meg a Sony ) , és természetesen azt sem mondom hogy nem lehetne sokkal jobban csinálnia a dolgokat a Sony-nak is, de azért három évvel a one megjelenése után , és most hogy jön hamarosan a Skorpió, amiről ők mondják hogy brutál lesz, ( és lehet hogy az is ) azért nem a BC-n kéne még ennyire örömködni.
#8
#7: "de amióta beleült a bohócszékbe orbitális nagy hülyét csinált a sony-ból"

Meg azért saját magából ís, amikor nincs két olyan nyilatkozata ami nem ütné a másikat. Az ember meg csak kapkodja a fejét. Azt meg hogy pc/box közös platformot hirdettek, azért annyira nem vastapssal jutalmazták a box tulajok. De az tény, hogy az előző vezetésnél fényévekkel jobb.
#4
#3: Én meg arra leszek kíváncsi mikor lesznek normális Ex. játékok,nem a 360-as korszakot kéne erőltetni,hanem az új játékokat(amik nincsenek)
#3
Érdekes cikk ez annak fényében, hogy most vették ki a Forza Horizon1-et Store-ból. Én arra leszek kíváncsi mikor kezdik a szerverek leállását cikkezni 1-1 360-as játékhoz.