Friss előzetesen a Titanfall 2 kampánya

Az elképesztően erős októberi kínálat egyik húzócíme lesz a Titanfall második része, ami ezúttal már kampányt is tartalmazni fog. A Respawn Entertainment munkatársai erről mesélnek most.

A Titanfall folytatása ezúttal már nemcsak masszív multiplayer élményt ígér, de egy kampány keretén belül egy kerek, egész történetet is végigjátszhatunk. A készítők elmondása szerint a sztori egyébként nemcsak a hatalmas, titánok közötti összecsapásokra fog koncentrálni, így a kisebb "akcióblokkok" sorozatából felépülő keretbe bőven belefér majd a lassabb tempó is, többek között kisebb fejtörőkkel. Jason McCord, a játék vezető dizájnere például elmondta, nem kell Uncharted-szintű kihívásokra gondolni, de azért nem árt, ha a nagy csaták után kicsit megállunk pihenni és alaposan körbenézünk.

Szintén McCord erősítette meg, hogy bár igyekeztek rendes kapcsolatot kialakítani a főhős Jack Cooper pilóta és titánja, a Vanquard osztályba tartozó BT-7274 között, azért bőven lesznek olyan feladatok, amikor elszakadnak egymástól, és Jack magára lesz utalva. 

A Titanfall második része október 28-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

12 komment - szólj hozzá!