Rengeteget késik a Cuphead

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 12.
  • Csúszás
Link másolása
A fejlesztők egy blogposztban jelentették be, hogy elhalasztották az 1930-as évek rajzfilmjeit idéző Cuphead megjelenését, a játék csak a jövő év közepén válik majd letölthetővé.

A Cupheadet már 2014 óta mutogatja a Studio MDHR, és könnyű megjegyezni, külsőre ugyanis egy az egyben úgy fest, mint egy rajzfilm az 1930-as évekből. A játék azonban csak nem akar megjelenni, igaz, a bemutatkozása óta alaposan felturbózták a játékmenetét, így már nemcsak bossfightokat, de platformrészeket is tartalmaz majd.

Habár a fejlesztők úgy tervezték, hogy még idén megjelenhet a Cuphead, azért, hogy az elképzelésük maradéktalanul megvalósuljon, inkább elhalasztották a premiert. Nem is kicsit: jelen állás szerint valamikor 2017 közepén válik majd letölthetővé a játék, a PC-sek és az Xbox One-osok eshetnek majd neki.

11.
11.
user101
#8: Lehet a Kádár korszak agyzsibbasztó neveltetése ;) de igazazából én '81 ben találkoztam először számítógéppel és egy életre beégett a pixel grafika az agyamba. ;)

Ami igazán irritáló számomra az a művészeti stílus ami miki egeret, plutót és társait is jellemzi. Az elnagyolt groteszk 2 fázisú folyamatosan ide-oda dülöngélő és kizárólag csak a sinus görbét ismerő animáció. Hozzá ez a totálisan debil szinkron amit sajnos magyarban is sikerült "hitelesen" visszaadni. ;(

A játékon látszik, hogy rengeteg energiát ölte bele és talán szívvel-lélekkel csinálták. Épp ezért is sajnálom, hogy nem egy "Blackthrone"-t csináltak például. ;(
10.
10.
XuChi
#9: Igen, inkább csússzon fél-egy évet is akár, de legyen benne tartalom és minöség!

Várom szeretettel :D
9.
9.
dcba
#8: Sztem szimplan az nem tetszik neki, h az egesz olyan mint egy narkotikumos lazalom, baromira elvont es picit mintha nyomaszto hangulata lenne. Sztem ez nem tetszik neki benne.

Megjegyzem, h en is 32 eves fejjel alig varom es elnyomtam egy b+et amikor meglattam reggel a hirt. Ellenben viszont rettentoen dijjazom, h azt mondjak, inkabb csusszon meg 6 honapot, de legyen rendesen kiadva. Ha anno a Mortal Kombatnal, a Batmannel, vagy most a Mafianal is meg mertek volna lepni, h majd jovore adjak ki, akkor most sokan boldogabb emberek lennenk.
8.
8.
XuChi
#7: Mi benne az irritáló ??? Fejtsd ki kérlek :D

Nekem iszonyatosan bejön. Instant Get!
7.
7.
user101
Hát én negyven fölött nagyon utálom. Ez a stílus olyan szinten irritáló, hogy arra nincsenek nyomdafestéket tűrő kifejezések... Bár az is igaz, hogy borzasztóan taszít minden, ami a '20 évek stílusához köthető. Hát, nem én vagyok a célközönség, az egyszer biztos. Ha már oldskool akkor inkább pixel art, mintsem ez a szörnyűség ... :D
6.
6.
kopic
Recorral is igy kellett volna...
5.
5.
tomy88trance
#4: Hát igen, nekem a Tom és Jerry meg a No megálj csak ugrik be róla, illetve a Looney Tones :)
4.
4.
Szerintem meg eleve nagyjából ettől a korosztálytól kezdődik a célközönség. :) Ezt a játékot nem a gagyi 3D-s "meséken" nevelkedett rétegnek szánják, akik köszönőviszonyban sincsenek az igazi rajzfilmekkel.
3.
3.
DarkLord
#1: Nem kor függő , nekem még 38 éves fejjel is nagyon adja :D
2.
2.
Yanez
#1: Nekem 33 éves fejjel is bejön, csak már jönne be!
1.
1.
tomy88trance
Kár érte,mert nagyon hangulatos és még nekem is bejön 27 éves fejjel :D Lehet csak a nosztalgia hangulat miatt nem tudom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...