Dishonored - jöhet a VR-támogatás?

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 14.
  • Hír
Link másolása
Christophe Carrier, a Dishonored második részének vezető pályatervezője a GamesRadarnak adott interjúban elárulta, nem kizárt, hogy VR-támogatást kap majd valamikor a széria.

Christophe Carrier, a Dishonored 2 egyik pályatervezője a GamesRadarnak adott interjúban elárulta, a csapat jelenleg is keresi annak lehetőségét, hogyan lehetne megvalósítani egy Dishonored VR projektet. Mint mondta, számukra egy igazi álom lenne, ha valami kisülne a jelenlegi ötletelésből, de azt is leszögezte, hogy biztosan nem az első vagy az éppen jövő hónapban boltokba kerülő második rész kapna egy portot.

A VR-változatot természetesen a már megismert játékmenet köré építenének fel, példaként a játék Blink nevű teleportálós képességét említette. Akár még az is lehet, hogy a Blinknek köszönhetően lehetne csak közlekedni a Dishonored VR-ban.

Végezetül pedig azt is elmondta a pályatervező, hogy számukra az is nagyon fontos lenne, hogy vizuálisan is izgalmas legyen a játék, hiszen a VR esetében olyan az érzés, mintha tényleg ott lennénk az adott helyszínen.


A Dishonored 2 november 11-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
user101
Egy egy obritális WTF pillanat ! :( Ha nem EZ, akkor mégis mi a fene lenne alkalmas kihajtani a potenciált a VR-ből ? Minek ide gagyi, butított, "ocsó-jános" dedó szimulátor ? Egyszerűen hozzá kell adni az eredeti játékhoz, hogy arra forduljon a kamera amerre nézel és lehessen kontrollerrel mozogni. Bravó! epic win és take my money! :D

Komolyan nem értem a fejlesztőket, mintha mind infantibilis idióta lenne néha ?! :(((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...