Lost Ember - két nap alatt befutott a Kickstarteren

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 14.
  • Hír
Link másolása
Alig indították el a farkasos-felfedezős Lost Ember Kickstarter-gyűjtését, máris összejött a projekthez szükséges tőke. A hátralévő egy hónapban a stretch goalok kapják a főszerepet.

A Lost Embert még a Gamescomon mutatta be a hamburgi Mooneye Studios, a felfedezős kalandjátékban egy farkas és más állatok bőrébe bújva kell felfedeznünk egy ősi civilizáció romjait. A független fejlesztőcsapat már most leszögezte, hogy ez a játék tényleg csak a felfedezésről szól, tudatosan hagyják ki a harcot, a nehéz fejtörőket, és meghalni sem lehet majd.

Cserébe meseszép látványt kapunk, a Lost Ember lélekmelengető előzetese loopolva terápiaként is megállná a helyét. Ahhoz azonban, hogy mindez megvalósuljon, pénzre van (volt) szüksége a srácoknak, akik a Kickstarteren indítottak kampányt: 100 ezer euróra volt szükségük, hogy 2018 elejéig befejezhessék a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenő játékot.

A játékosok végül nemcsak a főállást intézték el nekik, a Lost Ember jóval nagyobb siker előtt áll. Alig két nap alatt összejött a kitűzött cél, most pedig a stretch goalokon van a sor, amelyek között új animációkat és más irányítható állatokat is találunk. Bő egy hónapig kalapozhatnak még a németek, kíváncsiak vagyunk, hol áll meg a számláló!

Ha te is beszállnál a projektbe, itt teheted meg - a 20 eurós csomagtól felfelé már a játék egy példányát is megkapod.

8.
8.
Chrysh
Hát én nem tudom, de ezek a felderítős, felfedezős játékok igen szegényes tartalommal operálnak, elég csak a Wander nevezetű hihetetlen pofáraesésre gondolni, illetve arról a Wildról sem tudok pozitívan vélekedni. Értem én, hogy erőszakmentességre és a csodás világ felderítésére akarnak építeni, de önmagában a járkálás/repkedés rohadt kevés.
5.
5.
GAMEROD
Elveszett embereknek való játék.
4.
4.
KopyAti
Meg ez az ősi romos dolog! Remélem tele lesz misztikummal!
3.
3.
crytek
Ilyen állatos walking szimulátor úgyse volt még. Várjuk
2.
2.
Extol
Mondjuk a thumbnailen nem az a farkas van, miért van akkora füle mint egy nyúlnak? :))
1.
1.
Extol
Szeretem az állatos játékokat, csak ne lenne évekre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...