Titanfall 2 - kapcsolat ember és gép között

A Respawn nagy dobásra készül, a Titanfall 2 egyjátékos kampányát tisztességes narratívával és mondanivalóval spékelik meg. A gameplay jeleneteket tartalmazó fejlesztői naplóban többet is megtudunk a sztoriról.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#12
#6: Titanfall 2 lett előrendelve Pc-re, a Dávid-Góliát játékmenet jobban bejön :) BF1 talán később jöhet. Béta nem volt rossz.
#11
#7: Szintén ez a véleményem. Azzal a picike eltéréssel, hogy XOne-ra rendeltem elő.
#9
#8: Egyébként a BF1 is nagyon jó, csak valahogy nálam előhozta a Titanfall a gyerekkori énemet aminek nagyon örülök így ez mellet döntöttem... Később biztosan belevetem majd a BF1 csatatereibe is. Egyébként bárhogy is döntesz, nem jársz rosszul! :)
#7
Én játszottam mind2 játék bétájával és a BF1et nagyon nagyon vártam, aztán kicsit csalódtam benne. A Titafnall 2 a befutó most. Minden tekintetben nagyon várom már, nagyon lenyűgözött. A bétában végig úgy éreztem magam mint egy kisfiú, csak most épp nem a kezemben voltak a robotok és katonák hanem én irányítottam ezeket a monstruomokat és végig nagy mosollyal játszottam. Aki azt mondja rá, hogy ez is csak egy COD az nagyon nem látja a dolgok lényegét... PS4-re előrendelve. :)
#5
Nálam első körben a TF2-fog menni. Aztán majd valamikor a BF1.
#4
#3: Mindkettő fog menni nálad, párhuzamosan? :)
#2
Szenvedős 13 nap :D
#1
Már csak 13 nap és zúzhatunk!