Nem csak VR-játékon dolgozik a 4A Games

A Metro-fanok megkönnyebbülhetnek, a már leleplezett VR-játékon kívül van még más is az ukrán 4A Games tarsolyában. Ez utóbbi cím egy AAA-kategóriás anyag lesz PC-re és konzolokra. Talán az új Metro?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#16
Érdekes, hogy a s.t.a.l.k.e.r-t a mai napig imádom ( kizárólag az elsőt ), de a metrok valahogy nem tudtak megfogni. Az viszon nem túl biztató, ha egy feljesztő nem tud vagy nem mer kilépni a saját komfort zónájából.
#15
#3: És egyhamar ne is szálljon le róla, ha lehet...
#13
Simán eltudnám képzelni a Metro univerzumot egy Destiny vagy Division típusú játékban.
#12
Törölt felhasználó
#11: Szerintem én is nekiesek. Durva, de az elsőt sem vittem végig, a könyv után annyira más volt. Pedig a Last Light is megvan, na de majd most.
#11
#10: Pont ez a jó ,hogy játék. Akár több könyvet egybe vegyítve is lehetne open World cucc sok sok küldetéssel a "tájaknak" megfelelő szörnyekkel stb.
30-40 órás single kampány keretein belül bármire vevő lennék.
Annyira megjött a kedvem végig is viszem majd őket megint sokadjára :)
#10
Törölt felhasználó
#9: Spoiler!
Erre gondoltam. Mindegyik író máshonnan közelíti meg, nem is tudnak egymásról, új szereplők, stb.
Mivel a második Metro játék is saját utat taposott ki (és talán Glukhovsky ennek hatására írta meg a 2035-öt. A 2034-ben szerintem ő lezárta volna az egész sztorit, Artyom meghal a végén. Igaz, később azt mondják, az csak egy másik szereplő volt ugyanazzal a névvel, de nem hinném.), miért ne lehetne saját ötletek alapján készíteni folytatást? Én a nyitott világot elvetném, ennek szerintem a zárt "csőpálya" sokkal jobban áll, viszont külön vállalható mellékküldetésekben benne lennék.
#9
#7: Nemrég jártam egy könyvesboltban és már csak a boritó árasztotta a hangulatot elképzeltem egyből magam elé ezt a látványt játékban brutál volna.

http://www.7books.hu/book.html?a=233687
#7
Törölt felhasználó
#6: Nem tudom, milyen irányba indulhatnának, már a második rész sem követte a könyvet. Van egy Metro 2033 univerzum sorozat, pár író már elég szépen felvezette a dolgokat, akár onnan is válogathatnának. Persze jöhet bármi, de a könyv feldolgozásának örülnék a legjobban.
#5
Törölt felhasználó
Egy 2034 feldolgozásnak örülnék.
#3
#1: Akkor menj és szállj fel szépen egyre. :P
#2
Open World Metrot ide!