Ismerős arcok a Skyblivion előzetesében

Újabb ízelítőt kaptunk a Skyblivion című rajongói munkából, aminek a keretei között a The Elder Scrolls IV: Obliviont gyúrná bele a Skyrim motorjába a modderek egy lelkes csoportja. Most az ismerős NPC-k kapják a főszerepet.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
#21: Ebben egyet kell ertenem, Oblivion nekem kicsit csalodas volt, es ugyan Skyrim mar sokkal jobban tesztett, a Morrowind hangulatat keves jatek kozeliti meg.

Kivancsi vagyok Skyblivionban peldaul javitanak-e jatektechnikai bakikat. Oblivionban lenyegeben annyi volt a dolgod, hogy bejuss a magusok iskolajaba, ott pedig a sajat summonjaidat kellett soultrapelni, es minden cuccodba pakolni armor upgradet. Onnantol kedve a varazslom siman heavy armor vedelemmel rohangalt, es senki hozza se tudott erni. :D
#19
#17: Szerintem ez erosen valtozo. Vannak jatekok, amik szepen oregednek, vannak, amelyek kevesbe. Egy izometrikus jatek peldaul majdhogynem idotlen lehet, ha a megfelelo felbontason el tudod futtatni, viszont hiaba jatszottam korabban tobb ezer orat Morrowinddel, manapsag mar erosen korlatozna a szorakozasomat a grafika.
#18
Ha már annyira megy a vita látványon, egyelőre ez a video semmit sem bizonyított. Tudom, hogy 0.2 és nem csak a grafika miatt csinálják, de jó néhány dolog egyenesen csúnyább mint az alap Oblivionban volt. Amit egyébként ha moddolsz még mindig nagyon szép lehet...
#17
Hát nem tudom én a mai napig szívesen játszom vele. Sajnos az olyan gondolkodásmód miatt lett tartalmatlanak a mai játékok és filmek, amit páran itt is képviselnek. Szerintetek például egy szép régi kép, vagy festmény, film, játék stb.. azért "ocsmány" mert régebbi technikával készült? A játékoknak, csak egy pici része a grafikai megjelenés nem?
#16
Hab
#13: Látom nem tudsz olvasni, idézem neked mit írt: "de manapság elég pocsék játéknak számít"
#15
Törölt felhasználó
#13: Jól van homár kalandor fanniesvé, ennyire ne védd magad.
#14
#4: Annak idején valóban szép játék volt.Mindig ki akartam próbálni,de a gépemen nem ment,xboxom pedig nem volt még akkoriban.Mire megvettem a 360-at már elég csúnyácskának tűnt,ahogy a Fallout 3 is.De a grafika nem minden.Ezekben a játékokban legalább volt tartalom és ha valaki leült vele játszani némi angol tudással még ilyen grafikával is jobban magába tudott szippantani szinte bárkit.
#12
Egy jó EOS kéne már!
#11
Jól néz ki. Régebben sokat foglalkoztam az Oblivion egyik XXX modjának bővítésével, de már se időm se türelmem nincs efféléhez.
#9
Most akárhogy szidjátok szerencsétlent, attól még az Oblivion nem lesz egy szebb játék. Nem volt az az orgazmikusan gyönyörű már a megjelenésekor sem, mostanra pedig kifejezetten ocsmány. Hogy jó játék-e? Nagyon. De attól még csúnya, amin a modok sem képesek segíteni. Én örülök a felújításnak, mert őszintén szólva az Oblivion már durván alatta van annak a szintnek, amit képes vagyok grafikailag elviselni.
#8
#5: Szerencsétlen barlangi troll vagy semmi több
Ha igazi gamer lennél lenne fogalmad a játékok szeretetéről és tiszteletéről.
#7
Hab
#5: Vicces hogy egy klasszikus játékra azt mondod ma már pocséknak számít. Szerintem a mai napig kíváló játék az Oblivion.
#6
Ha valaha elkészül ez vagy a Skywind. Akkor totális maximális alázatom a Betshesda brigádé, hogy nem mocskos Capcom módra lődözik le a jobbnál jobb szebbnél szebb Resi felújításokat és a többi szemétláda cég aki már rég leszarja az adott cuccot de cseszi a csőrét hogy valakik ingyen megcsinálják 65x jobbra/szebbre.
#4
#3: Fannikával együtt nem kéne mindenhova baromságot írnod.

Az Oblivion a maga idejében elképesztő látvánnyal operált, ami ma is (kis moddolással) felkeltheti a figyelmet.

Szóval az ilyen Kozsókonform rizsát hagyd meg máshova.