Frissítve: Bezárt a Sleeping Dogs fejlesztőcsapata?

A vártnál hamarabb ért véget a Smash + Grab próbahétvégéje, a játékot fejlesztő United Front Games ugyanis lehúzta a rolót állítólag. Azt még nem tudni, hogy mi lesz azokkal, akik befizettek a multiplayer bandaháborúra.

Ilyet sem látunk minden nap: a GameSpot értesülései szerint épp az ingyenes próbahétvége kellős közepén zárt be a Smash + Grab fejlesztőcsapata, a United Front Games. Hogy miért kellett lehúzniuk a rolót a kanadai srácoknak, azt nem tudjuk pontosan (csak sejtjük), mindenesetre a Smash + Grab már nem vásárolható meg a Steamen. Az sem világos, hogyan kárpótolják majd az Early Accessben futó játék vásárlóit.

A United Front Games 2007-ben kezdte meg a működését, első játéka a ModNation Racers című kartjáték volt. Ők fejlesztették a játékosok körében nagy sikert aratott Sleeping Dogst, az utolsó nagyobb munkájukként pedig a LittleBigPlanet Kartingot rakták össze. Azóta főleg portokkal foglalkoztak, a Sleeping Dogs multis mellékágának szánt Triad Wars fejlesztését végül nem fejezték be. Úgy néz ki, a Smash + Grab is hasonló sorsra jut.

Update! A fejlesztők közzétettek egy megerősítésszerű posztot, amelyben azt ígérik, a Steamen keresztül mindenki visszakérheti a Smash + Grab árát.

28 komment - szólj hozzá!