Frissítve: Bezárt a Sleeping Dogs fejlesztőcsapata?

A vártnál hamarabb ért véget a Smash + Grab próbahétvégéje, a játékot fejlesztő United Front Games ugyanis lehúzta a rolót állítólag. Azt még nem tudni, hogy mi lesz azokkal, akik befizettek a multiplayer bandaháborúra.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
#27: dlc-nél pont a zombis volt a sz*r, a rendőrösdi meg rohadt nagy, cak ennyit tennék hozzá a saját véleményemből
#25
#24: Jaja és azokat is csak 5$ vagy az alatt :) :) :)
#24
Ezért éri meg inkább csak egyjátékos játékokat venni
#23
#1: Szeretnék én olyan közepes játékokat, mint a Sleeping dogs.
#22
Imádtam. Kétszer platináztam ki.
#21
Egyébként a karakterek terén a jót, nem fogalmaztam meg jól, az tény, hogy Wei volt csak komolyabban kidolgozva, de a többi szereplőnek is megvolt a maga helye és fladata. A sztori pedig teljesen jó volt, nem zseniális, de teljesen korrekt. Mondjuk a 2 DLC valóban közepes lett. Amúgy lehet azért tetszett ennyire, mert elvárások nélkül ültem be elé. :) Az elején én is közepesnek tartottam, da a végére, pozitívan csalódtam. Amúgy az tény, hogy nincsen GTA szint. Ha open world akkor nállam továbbra is a GTA az etalon, azon belül is a San Andreas és az IV.

#16, 18 +1
#20
#19: SD-t
#19
Számomra az SP-t egyedül a történet vitte el kb a feléig de szerintem is bozasztó uncsi volt a játék menet. Ez miatt is nem fejeztem be.
#18
#9: Jatekmenet unalmas? Mivel jatszottal? Volt itt poloska telepites, mobil bemeres, csomagtartoban hanytatas es kozben jo kus bunyo meg kocsikon ugralas. Ehhez kepest az atlag gta kuldetes(kuldetes!, nem szabadon maszkalas!): menj oda, lodd le.
#17
Járműfizika volt az egyetlen baja.
Kedvenc sandbox játékom. Sose unatkoztam benne.
#16
#13: Wei Shen volt am :D

Mellesleg nem tudom Paprika, hogy te mivel játszottál, de a kettősügynök Wei Shen egy kellemes karakter volt. Oké, a többinek nem volt nagyon rétegelt személyisége, de pl.: maga a sztori elég fordulatot tartott ahhoz, hogy nemhogy továbbvigyem, de egyenesen belefeledkezzek abba, hogy mennyi ideje játszok épp egy adott napon. Erre pedig külön rátett egy lapáttal az iszonyatosan jó harcrendszer, amihez hozzájárt az is, hogy a környezetben levő tereptárgyakat felhasználva durva kivégzéseket csinálhattál. Bár a harcrendszert megsínylette a középszerű fedezékrendszeres lövölde. Aztán a főszál mellett meglepően kellemesek voltak a kis apró mellékküldetések. Szóval jah nem volt egy GTA V, azt aláírom, de pl.: a GTA IV-re simán köröket ver.
#15
#1: Kőzepes? Közepes, ha már használsz ékezezet.
#13
Hangulatra nagyon jó volt és basszus micsoda ost-je volt. A városban volt, hogy órákon át csak motoroztam. Sajnos nekem az egyik küldetés ultrabugos lett és nem is tudtam tovább jutni. És az is igaz mondjuk, hogy én sem emlékszem még csak a főszereplő nevére sem :D Wong volt talán?
#11
#9: W
#10
Basszus de kar, pedig tok jo volt a Smash Grab, beleraktam vagy 20 orat.
#9
#6: Egyáltalán nem emelkedik ki egyik karakter sem, nagyon alap személyiséggel voltak megáldva (míg egy GTA-ban rögtön beugrik pl.: CJ vagy Trevor, itt még a nevének az első betűjére sem emlékszem), annyira jelentéktelen volt az egész cselekmény is. A játékmenet nagyon gyorsan unalomba fulladt, és semmi nem volt ami a folytatására bíztatott volna. A látvány egyhangú, a város unalmas.