Batman: Return to Arkham - visszatérünk Gothambe

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 18.
  • Videó
Link másolása
Ezen a héten mutatkozik be a Batman: Arkham-sorozat első két részének felmelegített változatát tartalmazó Batman: Return to Arkham csomag. Most befutott az utolsó előzetese.

Pár hónapos késéssel, de a héten biztosan boltokba kerül a Warner Bros. és a Virtous Games közreműködésével készült Batman: Return to Arkham. A csomag csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, és a Batman: Arkham-sorozat első két tagját, a Batman: Arkham Asylumot és a Batman: Arkham Cityt, továbbá azok DLC-it fogja tartalmazni.

5.
5.
RangerFox
4.
4.
user101
DarkLord +1!
Gyűlölök mindent ami batmanó! De megvettem egy Steames leárazásnál a trilógiát. Tegnap este fejeztem be pont az elsőt és 29 órám van benne. Azt hiszem nem bántam meg. Bár ma nekiestem a Remember Me-nek és sokkal jobban bejön ( mind a bunyó, környezet, story ) azért egy kis kitérő után szívesen fogom folytatni a city-vel. Vegyétek, ez jó ez! ;)
3.
3.
kamgecam
Ez volt a legjobb Batman film, aki mást mond és nem ért velem egyet az egy fanatikus idióta!... :)
https://www.youtube.com/watch?v=1jgE-lrfZ3k
1.
1.
DarkLord
Nekem világéletemben unszimpatikus volt Batman és ezért nagyon sokáig halasztgattam az első rész végigjátszását, majd egyszer nem volt jobb dolgom és undoromat leküzdve belecsaptam a játékba. Baromi jó volt! Nekem az első rész az benne is volt a top 100-as listámban simán. A többi részt is végigtoltam, mind nagyszerű játék, de az elsőt élveztem mégis a legjobban anno.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...