Eagle Flight - a sas felszállt

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 19.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft Montreal Funhouse részlege végre révbe ért első VR-játékával, az Eagle Flighttal. Az anyag már elérhető Oculus Riftre, ám a többi verzióra még pár hetet várnunk kell. A vásárlás előtt nézd meg a launch trailert!

Az ígéretek szerint az Eagle Flightba az alkalmi és a hardcore játékosok is könnyedén belerázódnak majd, és ha nem csak a single kihívásokra gyúrsz rá, akkor a multiplayerben is megméretheted magadat. Párizs utcái felett repkedünk egy sast irányítva, célunk az, hogy zsákmányt szerezzünk, illetve legyőzzük a rivális ragadozókat.

A játék már elérhető Oculus Riftre, november 8-án érkezik a PlayStation VR-os verzió, míg december 20-án HTC Vive-ra is megkaparinthatjuk.

4.
4.
user101
Midtown madness run for gold ! :) Mennyit toltuk, bakker!
2.
2.
Szerencsére a Unity-ből már amúgy is volt egy lemodellezett Párizsuk. :P Amúgy egyetértek, így még picit üres, de ha valamivel feldobják kicsit, biztos el lehet szórakozni vele.
1.
1.
markoci555
Ha csak karikákon kell átrepkedni, annyira nem izgat. Ha el lehetett volna kapni kis rágcsálókat, meg mit tudom én, akár el is lehetett volna vele lenni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...