Már megint a Wolfenstein-folytatást teaselik

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 20.
  • Teaser
Link másolása
Újabb tartalmas évet tudhat maga mögött a Bethesda, és nagyon úgy néz ki, a jövőben sem venne vissza a tempóból a kiadó-fejlesztőcég. Most a B.J. Blazkowiczot alakító színész szellőztette meg, hogy jön az új Wolfenstein.

Tavaly megkaptuk a Fallout 4-et, idén a DOOM-ot és a Dishonored második részét, jövőre pedig visszatér a Quake és a Prey is. De mi jön azután?

Nagy valószínűséggel az új Wolfenstein, amely a találgatások szerint a Wolfenstein: The New Colossus címet viseli majd. Ha emlékeztek, a Bethesda még az E3-on kezdte teaselni a folytatást, mikor a konferenciáján egy parancssoros ablakban kilistázta az épp futó projektjeit, köztük a rejtélyes New Colossust, aminek még nem volt megjelenési dátuma.

A rajongók egyértelműnek vették, hogy ezzel a Wolfenstein új részére célozgat a csapat (elvégre BJ épp Emma Lazarus Az új kolosszus című szonettjét mondja el a The New Order végén), és ezeket a találgatásokat erősíti meg Brian Bloom, a BJ-t alakító színész interjúja is.

A TwoLeftSticks a Wolfenstein folytatásáról kérdezte Bloomot, és bár az úriember semmi konkrétummal nem tudott szolgálni, finoman felhívta a figyelmet az E3-as teaserre: mint mondta, talán (tudjátok, talán) épp a konferencián bedobott címen dolgoznak jelenleg...

9.
9.
#8: Szerintem egyszemélyes verzióra gondol.
8.
8.
br1Koo
#7: Hát hiszen a Quake az jön. :D Várom mi sül ki ebből az új Wolfensteinből.
7.
7.
DON GONDOCS
Én imádtam a 2 Wolfenstein-t és a 2009 est is a Doom-ba meg egyenesen szerelmes vagyok de nagyon hiányzik már egy quake játék.
3.
3.
Arsenal4ever
#2: kettőt túlélni....evidens!
2.
2.
Mortis
SPOILER
Hát, ha Blazkowicz úr túlélt egy atomrobbanást nem tudom mi jelenthetne számára kihívást egy újabb kalandban.
1.
1.
Gorrister
Ha valóban New Colossus lesz a címe akkor ezek szerint jó eséllyel átkerülünk az amerikai kontinensre. Érdekes lesz látni egy nácik által megszállt Amerikát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...