PC-n is játszható lesz a Red Dead Redemption

Hála a PlayStation Now szolgáltatásnak, hamarosan PC-n és PlayStation 4-en is élvezhetjük a Rockstar Games előző westernjátékát. Egy hosszú évekre visszatekintő huzavona zárul most le. Bonthatjuk a pezsgőt?

A Sony bejelentette, hogy "hamarosan" az eredetileg 2010-ben megjelent Red Dead Redemption is játszható lesz a PlayStation Now szolgáltatáson keresztül. Ez annyit jelent, hogy immáron PlayStation 4-en és PC-n is elérhető lesz a Rockstar nyitott világú westernjátéka.

Igen, a Red Dead Redemption technikailag játszható lesz számítógépeken, annak ellenére, hogy hivatalos PC-s port nem készült belőle, hiába rágták érte a Rockstar fülét a rajongók.

Xbox One-on július óta érhető el az első RDR, miután bekerült a konzol visszafelé kompatibilis játékainak felhozatalába.

A hír keltezése nem véletlen: tegnap debütált a második rész előzetese, így most a fél világ Red Dead Redemption 2-mániában él. A Sony ráadásul partnerséget kötött a Rockstarral, így a PS4-esek elsőként férhetnek hozzá a folytatás néhány online tartalmához.

40 komment - szólj hozzá!