PC-n is játszható lesz a Red Dead Redemption

Hála a PlayStation Now szolgáltatásnak, hamarosan PC-n és PlayStation 4-en is élvezhetjük a Rockstar Games előző westernjátékát. Egy hosszú évekre visszatekintő huzavona zárul most le. Bonthatjuk a pezsgőt?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#40
#21: Az eves Psnow elofizetes 100$, te honnan vetted ezt a 180 dollaros baromsagot? Havi 9$-t meg nehogy mar ne erjen meg.. Akinek nem volt PS3 annak lazan megeri..
#39
#38: Én azt erre a hírre reagálva írtam, mondván kötve hiszem, hogy majd most emiatt ugrásszerűen meg fog növekedni a PS Now-előfizetések száma PC-n és hogy pont ezért ez nem kizáró ok arra, hogy akkor most emiatt ne jelentsék be a grafikailag felturbózott újrakiadást. (Én inkább ezt tekintettem lyukas érvnek és erre írtam azt, hogy akkor ennyi erőből minden remastered értelmetlen, mivel szinte az összes ilyen játék ott van a PS Now listában és/vagy az Xbox One BC-n.)

Általánosítva szerintem pont, hogy az RDR az, amit remastered-ként sokan megnéznének és kipróbálnának, mintsem az Assassin's Creed-et vagy a Skyrim-et. És ha ilyenek jönnek, akkor nem értem, hogy az RDR-re miért nincs semmi esély? (Költői kérdés megint.)

És mint írtam, én is örülnék neki, de nem ilyen kiszúrom a szemem megoldásoknak, mint ez a PS Now, hanem egy tisztességes, feltupírozott változatnak, amiben már a multi is rendbe van szedve.
És emellett továbbra is kiállok, hogy szerintem lesz előbb-utóbb ilyen kiadás, méghozzá mindegyik fő platformon. De majd az idő eldönti, kinek lesz igaza!
#37
#36: Ennyi erőből akkor egy remaster-nek sincs értelme, mert a többség az olyan játékokból áll, amit már mindenki, aki akart össze-vissza kijátszhatott. Vagy talán a Batman, a Skyrim vagy az Assassin's Creed annyira ritkaság számba ment az előző generációban? (Költői kérdés.)

Igazából én azért várom, mert akkor talán a Rockstar rendbe szedné a játék multiját. Régen játszottam már vele, nyáron viszont újra elő akarom venni, de amiket mostanság olvasok róla (használhatatlan az invite rendszer és mindenki szétgliccseli az egészet, az Undead Nightmare-ben meg szó szerint fejetlen zombik vannak, így azt a játékot kvázi lehetetlen kivinni), azok alapján eléggé el vagyok szomorodva.
De ha ez ki lenne javítva a remaster-ben, ráadásul hozzá jönne még egy legalább 1080p, 60 FPS támogatás, meg mondjuk olyan Rockstar Editor mód, ami a GTA V PC-s verziójában is van, akkor én azt mondom, hogy máris rendelem elő, a PS Now-os változatot meg hagyom a.......szóval ott. :)
#35
#34: Akkor zárná ki, ha dübörögnének az elöfizetések ezen a PS Now rendszeren * és nem lenne igény a remaster-ekre * .
#34
#31: Én meg azt nem értem, hogy hogyan lehet azt egyértelmü jelként felfogni, hogy egy 6 éves játék végre valahára elérhetö lesz egy olyan, valószínüleg egy átlag hálózattal amúgy is elérhetetlen online stream rendszeren keresztül, amit a kommentekböl kiindulva kb. senki sem fog kipróbálni.
Vagy netán úgy gondolod, hogy aki PC-s és annyira, de annyira ki akarta vinni ezt a játékot, az az elmúlt 6 évben nem tette meg és majd most fog neki ugrani? Szerintem a többség, aki akarta, az már rég kitolta ezt a címet a többi konzol-exkluzív játékhoz hasonlóan. Szóval ez a PS Now-os megoldás olyan nesze semmi, fogd meg jól, ettöl még simán jöhet a remaster, ahogy abból a több tucatnyi más játékból is érkezik (pl. Batman, Assassin's Creed, Dead Rising, Darksiders stb.), holott ezek is játszhatóak PS Now-ról PC-n. Úgyhogy ez nekem minden, csak nem egyértelmü jel. Jó, hogy lesz ilyen alternatíva is, de a 2 nálam nem zárja ki egymást. Akkor zárná ki, ha dübörögnének az elöfizetések ezen a PS Now rendszeren, de én ilyenröl egyáltalán nem hallottam, pedig ha lenne, a Sony biztos eldicsekedte volna...

Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy amíg nem reagál valamit a Rockstar, addig mehetnek az elméletgyártások.
#30
#29: Ez a hír azért jött, hogy a Sony egy kicsikét megveregethesse a mellkasát a Rockstar árnyékában, mi szerint a Red Dead Redemption 2 trailer-e (ami sokak szerint baromi jól nézett ki) nem máson lett rögzítve, mint PS4-en, valamint a PS4-tulajok sokkal korábban hozzá fognak férni bizonyos RDR 2 online tartalmakhoz, hála az exkluzív megállapodásuknak.
Gondolom ennek a megállapodásnak volt az egyik célja az is, hogy az RDR-t berakták a PS Now-ba (ha már az Xbox One-on elérhető a BC-nek hála, akkor itt is kellett valamit ez ügyben lépni).
De nem ez lenne az első játék, ami elérhető PS Now-on/Xbox One BC-n és mégis összehegesztenek belőle egy remaster-t. Konkrétan szerintem az összes eddig kiadott remaster játék az mind elérhető vagy az egyik vagy a másik szolgáltatáson vagy mindkettőn. Szóval nem látom, hogy ez miért szabna gátat a remaster-nek.
#28
Nem próbáltam nagyon még ezt a PS Now dolgot, inkább én is arra a megoldásra hajaznék, hogy ha bedöglene a PS3-mam, akkor 40-45 000-ért vennék egy használt, buherált gépet és azon kitolnám az összes olyan játékot, ami a back log-omon még szerepel. (Jó sok egyébként.)

A hírnek ettől függetlenül örülök, legalább most már van lehetőség arra, hogy PC-n is játszani lehessen a Red Dead Redemption-nel. Mondjuk én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy előbb-utóbb be fogja jelenteni a Rockstar a remaster-t.
#24
#13: Eltaláltad halandó lélek|, leborulhatsz urad elõtt :)
#23
Törölt felhasználó
#22: Ebben lehet igazad van, én mindenesetre akkor minden exkluzív játékot végigzúznék.
#21
Törölt felhasználó
#20: Ráadásul három hónap alatt fix, hogy nem tudnék minden engem érdeklő címet végigjátszani. Egy évre 180 dollár, azaz kb. 48-50k. Szerintem mocsok sok.
Utólag láttam a linkedet, akkor nem biztos, hogy kell a kontroller. Akkor is drága. Piszkosul.