Ingyen kipróbálhatóak lesznek a Battlefront DLC-i

Link másolása
Jövő hónapban érkezik a minden extrával megpakolt Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition, melynek apropóján novemberben egy teljes hétvégén keresztül ingyen kipróbálhatóak lesznek a játék DLC-i.

Az EA tegnap végül megerősítette, hogy tényleg érkezik a Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition, mely tartalmazni fogja az alapjátékot, valamint az összes eddig megjelent DLC-t - mindezt 40 euróért.

A kiadó azonban más akcióval is készült következő hónapra: november 28-30. között, azaz egy teljes hétvégén át ingyen kipróbálható lesz a Battlefront összes eddig megjelent DLC-je. Ez azt jelenti, hogyha rendelkezel az alapjátékkal (és ha Origin/EA Access-előfizető vagy, akkor addigra biztosan meglesz), akkor ingyen játszhatsz pár napig az Outer Rim, a Bespin és a Death Star című kiegészítőcsomagokkal.

Az Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition november 18-án jelenik meg PS4-re, PC-re és Xbox One-ra.

2.
2.
Eddie Krueger
Ummm, kedves GK, valami nem stimmel. Ultimate Edition már van, 80 euróért (starwars.ea.com/starwars/battlefront/buy). Szóval ez vagy nem Ultimate Edition lesz, vagy az ára lesz annyi, mint jelenleg a BF Standard + Season Pass (vagyis 80 euró), amennyit még mindig nem vagyok hajlandó kilapátolni semmilyen játékért, nemhogy EA cuccért.

Ha tényleg jönne valami stuff 40-ért, amiben minden benne van, akkor elgondolkodnék rajta, hogy megvegyem.
1.
1.
strike19
Az tényleg igaz hogy hétvégén 4 X Xp hétvége lesz season pass tulajoknak?
Meg azt pletykálják jön a javítások is.Nálam még mindig bugos a challange PS4-en.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...