Kiábrándító hónapon van túl az amerikai játékpiac

A megújult PlayStation 4 sem pörgette fel a konzoleladásokat, miközben a tavalyi évhez képest gyenge játék- és toys-to-life-felhozatal is visszafogta az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
Fasorban sincs a Recore. Nyomorek MS.
#12
Na hal' istennek, vegyek mar eszre hogy mennyire szar a jatek felhozatal az elmult nehany evben. Konzolokat kb nem is erdemes venni mert nincs rajuk semmi izgalmas, ellenben az elozo generacioval....
#11
#10: Miért nyomkodnád össze-vissza? Nekem is xbox kontrollerem volt évekig, majd vettem a ps4-et és 1 mp-ig se volt furcsa. Elég kényelmes és inkább , ha megfogod a ps kontrollert utána lesz csak igazán furcsa az xbox kontroller :D Én ezt tapasztaltam. Pedig sokkal többet játszottam az xbox kontrollerrel.
#10
En tervezem a prot ugy, hogy boxos vagyok es kesobb a skorpiot is. Csak felek a ps kontrollertol, hogy kenyelmetlen nagyon meg, hogy egy ideig ossze vissza fogom nyomkodni :D meg elgondolkodtato, hogy vajon megeri e azert a par exclusivert ha az ms egy even belul kidob egy 3x erosebb konzolt. De sima ps meg ugy gondolom annyival nem olcsobb, hogyha veszek akk ne erje meg a prot. Plane ,hogy van 4k tvm.
#9
NorbiiiModerátor
#6: "Ez a szint megvan ennél mi kell több nem? Maradjon ez a szint és feküdjenek rá most már a játékok gyártására, amik valamit hoznak az ember életébe és ne csak az legyen, hogy jön a PS20 aztán csak a látvány , mert az kell. Igen fontos, de enegem ez a szint már teljesen kielégít látványban"

Végre egy olyan ember, aki úgy gondolkodik erről, mint én! A mostani Ps4 látványa szerintem is király, és erre kell a sok jó játék, erre koncentráljanak leginkább, és tényleg ne csak az legyen, hogy jöjjön Pro, Ps5 meg fene tudja még mi mennyi, és csak a látvány meg mindig a hardver, miközben már most is lélegzetelállítóan szép játékok vannak! Nagyon is egyetértek veled! :) Persze legyen minél szebb és jobb valami, az nem rossz! ) Ha viszont jön a Pro, azt szerintem nem 1-2 évre tervezik, szóval ettől még nem tartok.
#8
Énis veszek egy ps4-et, mert van rá egy tucat játék, ha pro után pofán köp a sony azt se bánom mert nem támogatom őket, így mindenki jól jár.
#7
YanezModerátor
#5: Nekem is azonnal ez ugrott be.
#6
#4: Mint ahogy én is írtam én sem használnám ki a Pro-t, viszont lehet egy átb.szás lesz az egész, ahogy Yanez írta és , majd szépen együtt megy a levesbe a sima PS4-el együtt a PS5 előtt :D Akkor jó nagy suxx lesz az egész. Én is teljesene megvagyok elégedve a látvánnyal ezen a sima PS4-en is, most a Battlefield is eszméletlen rajta és ugye ott az állandóan emlegetett Uncharted 4 is... Ez a szint megvan ennél mi kell több nem? Maradjon ez a szint és feküdjenek rá most már a játékok gyártására, amik valamit hoznak az ember életébe és ne csak az legyen, hogy jön a PS20 aztán csak a látvány , mert az kell. Igen fontos, de enegem ez a szint már teljesen kielégít látványban, ha itt megállna a fejlődés, akkor se zavarna ezen a téren a dolog.
#4
NorbiiiModerátor
Sima Ps4 van tervben. Ps4 Pro nem érdekel, nincs 4k tévém, a grafika meg csúcs a sima ps4-en is, klassz játékok, + olcsóbb! Azonban amiért érdemes lehet Pro-t venni, hogy lehet előbb-utóbb a sima ps4et már nem fogják úgy támogatni, és csak a Pro-ra fognak koncentrálni...sajnos ez benne van! Nos számomra ezért érdekes a Ps4 Pro, valamivel erősebb és hosszabb távon jó lehet!
#3
Egyértelmű, hogy akinek nincs konzolja (ps4) az a Pro-t várja és karácsonyra minden kis szaros odateheti a fa alá, amit előlegbe megkap már, amikor megjelenik, mert jó kis gyerek volt meg , mert szépen tanul a Pistike meg etc. Ha nem lenne nekem is ps4-en tuti nem vennék slim-et, hanem megvárnám a Pro-t , na nem azért, mert én aztán 4K meg VR-ba nyomulnák, hanem mert pár ezerrel lenne egy újabb gépem és kész.

NBA 2K17 meg alap egy amerikai piacon, hogy hódít :D Bár lehet kevesebbet adtak el belőle mondjuk, mint a tavalyiból a startnál, mert pár hónapja odaadták a 2K16-ot és ezáltal, mint én inkább kihagyok egy évet és, majd csak a 2K18-at veszem meg. Mert, addig eléggé pörög még a 2K16 online része is.
#2
#1: Ez az egyik. A másik meg, hogy nem kell csodálkozni, hogy nem veszik az emberek a játékokat. Igaz hogy a GTA V az GTA V , de tegnap néztem Steamen. Hát megjelenés után ennyi idővel ne kerüljön már 18-20 ezer forintba.
#1
Majd jönnek az ünnepek és kisöprik a készletet.