Titanfall 2 - mi várható PlayStation 4 Prón?

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 25.
  • Hír
Link másolása
A producer kijelentéseiből nagyjából képet kaptunk arról, hogyan használja ki a Titanfall 2 a PlayStation 4 Próban rejlő képességeket. Sajnos a natív 4K-felbontásról le kell mondanunk, de simább framemate-tel fut majd a játék.

A Titanfall 2 producere, Drew McCoy a Stevivor magazinnak elárulta, hogy mivel a PS4 Pro teljesítménye nagyobb az eredeti PS4-énél, ezért sokkal simábban érhető el a 60fps a novemberben érkező konzolon. A korábban ezt a framerate-et dinamikus felbontásskálázással tartották - még Xbox One-on is -, de PS4 Prón ritkábban kell ehhez az eszközhöz nyúlniuk.

McCoy megjegyezte, hogy a shooter nem natív 4K-ban fut majd a gépen. "Meg lennék lepve, ha egyhamar natív 4K-ban futnának az AAA-kategóriás játékok" - fogalmazott a szakember, és utalt rá, hogy mindez "elképesztő feldolgozási teljesítményt" követel meg.

A felbontáson és a képfrissítésen kívül van még más is a fejlesztők tarsolyában. Jobb minőségű árnyékoknak és részecskeeffekteknek örülhetünk, de a HDR-támogatást nem említették köztük.

A PS4 Prón előcsalható fejlesztéseket már alapból tartalmazza a Titanfall 2, nem kell külön patchet letöltenünk hozzá.


A Titanfall 2 október 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Fentebb új képeket találtok a játékról.

7.
7.
KopyAti
"- még xbox one-on is!-" :-D
6.
6.
zozo76hun
azt eddig is lehetett tudni hogy nem birja majd a nativ 4K-t, de azert 2K-rol felskalazni meg mindig jobb mint csak fullHD-rol. bar en inkabb azon a velemenyen vagyok hogy maradjon csak szepen fullHD a felbontas es inkabb a latvany legyen szebb, nameg a framerate is legyen 60 korul.
5.
5.
delphijos
Egy biztos, konzolon valóban nem működik a "brute force" programozás ( pc-n ha lassú lett, sebaj, erősebb gép kell, és meg van oldva ). ONE-on azzal a felkiáltással jöttek sorra a 900p-s cuccok hogy "nem bírja", és láss csodát, aki odafigyelt, annak mégis összejött ott is a 1080/60. Természetes hogy a Pro ( és késöbb a Skorpió ) se fogja kifordítani a világot a sarkából. A kompromisszum mentes látványra vágyik, annak ott a pc. Csak nem értem miért kell erre állandóan "rákontrázni".
4.
4.
XuChi
#3: Ennyit tudnak az istenített kis konzolkák. Ócska az összes :(
3.
3.
Hunszi
"de PS4 Prón ritkábban kell ehhez az eszközhöz nyúlniuk" ha még a PRO-n is dinamikus felbontás kell a 60fps eléréséhez pl. multiban ez azért elég elkeserítő
2.
2.
kamgecam
Sokkal jobban örülök a részletesebb grafikának és a stabilabb 60 fps-nek mint a 4k-nak!
A Titanfall nem az a játék amit 4k-ban akarnék nagyon játszani.Inkább TR illetve a sztori-orientált,vagy rpg játékoknál fogok örülni a felskálázott 4k-nak, ahol nem érdekel hogy 60 fps helyett 30fps-el fut a játék.
1.
1.
Gykrizsi
Hát ez nem semmi, futok is a boltba venni egyet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...