Titanfall 2 - mi várható PlayStation 4 Prón?

A producer kijelentéseiből nagyjából képet kaptunk arról, hogyan használja ki a Titanfall 2 a PlayStation 4 Próban rejlő képességeket. Sajnos a natív 4K-felbontásról le kell mondanunk, de simább framemate-tel fut majd a játék.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
"- még xbox one-on is!-" :-D
#6
azt eddig is lehetett tudni hogy nem birja majd a nativ 4K-t, de azert 2K-rol felskalazni meg mindig jobb mint csak fullHD-rol. bar en inkabb azon a velemenyen vagyok hogy maradjon csak szepen fullHD a felbontas es inkabb a latvany legyen szebb, nameg a framerate is legyen 60 korul.
#5
Egy biztos, konzolon valóban nem működik a "brute force" programozás ( pc-n ha lassú lett, sebaj, erősebb gép kell, és meg van oldva ). ONE-on azzal a felkiáltással jöttek sorra a 900p-s cuccok hogy "nem bírja", és láss csodát, aki odafigyelt, annak mégis összejött ott is a 1080/60. Természetes hogy a Pro ( és késöbb a Skorpió ) se fogja kifordítani a világot a sarkából. A kompromisszum mentes látványra vágyik, annak ott a pc. Csak nem értem miért kell erre állandóan "rákontrázni".
#4
#3: Ennyit tudnak az istenített kis konzolkák. Ócska az összes :(
#3
"de PS4 Prón ritkábban kell ehhez az eszközhöz nyúlniuk" ha még a PRO-n is dinamikus felbontás kell a 60fps eléréséhez pl. multiban ez azért elég elkeserítő
#2
Sokkal jobban örülök a részletesebb grafikának és a stabilabb 60 fps-nek mint a 4k-nak!
A Titanfall nem az a játék amit 4k-ban akarnék nagyon játszani.Inkább TR illetve a sztori-orientált,vagy rpg játékoknál fogok örülni a felskálázott 4k-nak, ahol nem érdekel hogy 60 fps helyett 30fps-el fut a játék.
#1
Hát ez nem semmi, futok is a boltba venni egyet.