Megvan az Uncharted-film rendezője

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 26.
  • Cooltúra
Link másolása
A hírek szerint a Sony szeretné felpörgetni az Uncharted-film munkálatait, és már meg is találta az új rendezőt hozzá. Már csak abban kell bízni, hogy az úriember nem száll ki idő előtt, és végigviszi a projektet.

A Deadline értesülései szerint a Sony is megelégelte az Uncharted-film körüli hercehurcát, és szeretne felpörgetni az adaptáció munkálatait, ami persze nem meglepő: 2009 óta lebeg a projekt. Most úgy néz ki, az új rendezőt is megtalálta hozzá, méghozzá Shawn Levy személyében, aki az Éjszaka a múzeumban-sorozat és a Gyakornokok mellett két Stranger Things-epizódot is rendezett, a hamarosan mozikba kerülő Érkezésnél pedig producerként tevékenykedett.

Ennél több részletet nem tudtunk meg sajnos az együttműködésről, de még ennek is örülünk, elvégre nemrég még arról számolhattunk be, hogy a Sony törölte az Uncharted filmváltozatát a megjelenései közül, valószínűleg azért, mert a korábban kitűzött 2017-es premierdátumot sem tudja majd tartani. A munkálatok nem olyan régen kezdődtek újra, miután a cég leigazolta Joe Carnahant (Fehér pokol, A szupercsapat) forgatókönyvíróként.

A producerek Charles Roven (A sötét lovag), Avi Arad (Vasember) és Alex Gartner (Warcraft) lesznek.

9.
9.
delphijos
Meg az a másik probléma, hogy nehéz egy játékadaptáció, mert meg kell(ene) felelnie a játékosoknak, és azoknak is akik semmit nem tudnak róla. És igen, sok franchise ami játékként működik, filmként nem biztos.
8.
8.
cannondale
Röviden: Minek?
Ja. Pénz.
7.
7.
Juha
#5: Akkor már inkább az Indy 4 :-)
6.
6.
Heldengeist
#5: Három hét múlva 12 éves.
5.
5.
godach
#4: A Nemzet Aranya? :)
4.
4.
Heldengeist
#3: Inkább kalandfilmnek kellene lennie, mint akciónak, de a probléma mindig az ezekkel az adaptációkkal, már azon túl, hogy a jobbak is általában inkább csak középszerűek, hogy konkrétan semmit nem tesznek hozzá a kategóriájuk eredeti vagy más médiumból adaptált darabjaihoz egy bejáratott franchise nevén túl, ami talán eladja majd a rajongóknak.

Nem mintha manapság fürdenénk a klasszikus Indiana Jones stílusú kalandfilmekben, az utóbbi 10 évből hirtelen egy darab nem jut eszembe, pedig a 2000-es évek elején még úgy tűnt, kicsit felfelé fog ívelni a műfajnak.
3.
3.
Norfi84
én se érzem hogy szükség lenne ra. az uncharted eleve akciófilm klisekbol összeállított játék de mégis jó így, hogy te játszod.indiana jones klón lenne:)
2.
2.
Mortis
#1: igazából teljesen előre látható, hogy ez egy szokásos tucatakciófilm lesz. Hogy miért? Mert a játék is az lenne ha néznéd s nem te irányítanád Drake-et. Esetleg még a karakterekkel dobhatják fel, de ahhoz egy pergős szövegkönyv mellett tehetséges színészek is kellenek.
1.
1.
Macifasz
Ehhh. :-/ Ugyan a Stranger Things remek sorozat, de az Éjszaka a Múzeumban filmsorozat tipikus TV film kategóriát képvisel. Egyszer meglehet nézni mind a három részt, de annyi. Semmi maradandó, semmi emlékezetes. Ehhez a projecthez egy sokkal karimzatikusabb, egyedibb látásmóddal rendelkező rendező kéne. Akkor már adták volna oda Carnahan-nak, ő legalább tud akciót rendezni és az atmoszférateremtésben sem utolsó. Eddig se éreztem szükségét egy filmváltozatnak, de ezek után viszont elkezdtem aggóni. :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...