Megvan az Uncharted-film rendezője

A hírek szerint a Sony szeretné felpörgetni az Uncharted-film munkálatait, és már meg is találta az új rendezőt hozzá. Már csak abban kell bízni, hogy az úriember nem száll ki idő előtt, és végigviszi a projektet.

A Deadline értesülései szerint a Sony is megelégelte az Uncharted-film körüli hercehurcát, és szeretne felpörgetni az adaptáció munkálatait, ami persze nem meglepő: 2009 óta lebeg a projekt. Most úgy néz ki, az új rendezőt is megtalálta hozzá, méghozzá Shawn Levy személyében, aki az Éjszaka a múzeumban-sorozat és a Gyakornokok mellett két Stranger Things-epizódot is rendezett, a hamarosan mozikba kerülő Érkezésnél pedig producerként tevékenykedett.

Ennél több részletet nem tudtunk meg sajnos az együttműködésről, de még ennek is örülünk, elvégre nemrég még arról számolhattunk be, hogy a Sony törölte az Uncharted filmváltozatát a megjelenései közül, valószínűleg azért, mert a korábban kitűzött 2017-es premierdátumot sem tudja majd tartani. A munkálatok nem olyan régen kezdődtek újra, miután a cég leigazolta Joe Carnahant (Fehér pokol, A szupercsapat) forgatókönyvíróként.

A producerek Charles Roven (A sötét lovag), Avi Arad (Vasember) és Alex Gartner (Warcraft) lesznek.

9 komment - szólj hozzá!