Kétmillió Switchen adnának túl az első hónapban

A Nintendo is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, a számok nem éppen rózsásak. A forgalom például alaposan visszaesett, a Wii U nem érdekelte az embereket és Amiibóból is kevesebb fogyott. A Switchről is szó esett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
#13: na, de itt is valami ilyen lenne, nem? erted, hogy kivetitne a szaba falara ezt-azt. vagy en ertettem felre az egeszet? :(
#12
#9: nem a hololens-re gondoltam. hanem az xbox one megjelenese elott probalkozott valami projektoros dologgal az ms, ami a szobara kivetitette volna a tv-kepernyon tuli latkepet, kiterjesztve ezzel is a teret.
#7
#2: Nem azért, csak annyira kevés rá a kereslet hogy nem volt értelme külön megcsinálni a mozgásérzékelős részét...
#6
#3: Akkor viszont nem lesz ólcso a gép. Így meg kérdéses mennyire lesz premierkor sikeres.
#5
#3: valami ilyesmit akart az ms is, asszem meg prototipus is volt belole aztan rajottek gondolom hogy baromsag az egesz. :)
#4
YanezModerátor
#2: Pedig siman osszejohet 2 milla, mivel a japanok tuti lecsapnak ra, plusz amennyit a tobbi orszagban eladnak. Persze semmi sem biztos.
#2
NorbiiiModerátor
2 millió az necces, de remélem összejön.

Egyébként, amikor a Wii U Riói olimpiai játék nem volt mozgásérzékeléses, akkor arra gondoltam, hogy azért nem, mert az NX sem lesz az, így akarják hozzászoktatni a Wii U tulajokat az NX-hez, és lehet erről van szó! Remélem a Switch mozgásos lesz, és az érintőképernyő is király lenne. A játékról majd összehozok egy kis írást.
#1
Nagyon optimista a Nintendo, legyen igazuk. Már csak arra leszek kíváncsi mennyi játékkal indul.