Itt vannak a PlayStation Plus novemberi ajándékai

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 26.
  • Akció
Link másolása
A novemberi Games with Gold-játékok után a PlayStation Plus előfizetőinek szánt ajándékok listája is megérkezett. Lesz itt DiRT 3, Everybody’s Gone to the Rapture és The Deadly Tower of Monsters is.

A novemberi PlayStation Plus-ajándékok egészen széles skálán mozognak, így valószínűleg mindenki megtalálja a neki szimpatikus játékot.

PlayStation 4-en a The Chinese Room által fejlesztett és a Dear Esther szellemi örökösének szánt Everybody's Gone to the Rapture, illetve a The Deadly Tower of Monsters lesz elérhető, míg PS3-on a DiRT 3 és a Costume Quest folytatását kapják meg az előfizetők. A PlayStation Vita-tulajdonosok se maradnak hoppon, ők a Letter Quest Remastered és a Pumped BMX+ párosát zsebelhetik be. Előbbi PlayStation 4-en, utóbbi pedig PS4-en és PS3-on is játszható lesz, köszönhetően a cross-buy lehetőségnek.

19.
19.
Macifasz
#18: Hm...na ezt meglesem ha hazaértem és még mindig nem lehet a hagyományos módon beszerezni. Köszi a tippet.
18.
18.
fojesz
#17: Igen, a Sony már dolgozik a javításon elvileg. Néhányaknál megoldás, hogy a webes Store-ban wishlistre mozgatod a játékot és onnan próbálod kosárba tenni. Így nekem is sikerült behúzni.
17.
17.
Macifasz
Tegnap amikor próbáltam leszedni z Everybody’s Gone to the Rapture-et, mindig azt írta ki, hogy a játék jelenleg nem elérhető, válassz mást. Kb. a 10. újrapróbálkozás után untam meg. Járt más is így? A többi játékot gond nélkül ledtudtam (volna) szedni, ennél az egynél nem tetszett neki valami.
16.
16.
crytek
Everybody's Gone to the Rapture .... remélem ezek után pc-n is beteszik mielőtt valami bundleba
14.
14.
Xcam
#11: Ennek van egy igen egyszerű magyarázata. Hiába hogy egy AAA játék és egy kevésbé ismert indei játék egy áron mozog. Az az AAA sokkal több bevételt hoz nekik még mindig, mert napi szinten akár több százat is eladhatnak belőle. Holott az ismeretlenebb indie játékot pedig alig vásárolják. Igy azt rakják bele a csomagba ami már kevesebb profitot hoz nekik az online áruházban.
13.
13.
Hunszi
#11: Nem kell két játék...adjanak egyet, de az legyen olyan. Ez kettő jelenleg a storeban összesen 11.000et ér. Na most érdemes megnézni, hogy ennyiért mennyi jó cuccot adhatnának.

Persze vannak jó plusz címek szó se róla...de lehetne jobban csinálni a havi 10ks keretből, amibe általában a Plus játékok szoktak kerülni
12.
12.
DarkLord
#11: Szerintem a ps plus játékoknak nem kell, hogy AAA címek legyenek és az áruk legyen a befolyásoló, hogy na ez , majdnem 15 ezer ft, de jó örülünk neki, mert drága és megkaptuk "ingyen". Hanem egy lényeges dolognak kellene lennie és szem előtt tartani az, pedig, hogy jó online része legyen a játéknak, hisz a ps plus-t azért fizetik elő az emberek, hogy online játszanak másokkal, ezért én ezt tartanám a legfontosabbnak, hogy olyan címeket adjanak, amik online mennek és élvezetesek. Pl. ott volt az a Tetris szerű játék , ami nem nagy cucc, de baromi élvezetes online játszani mások ellen. Ilyenek kellenének.
11.
11.
Hunszi
#6: Igen, ezeket szeretné a nép s úgy őszintén adhatnák is, kicsit fura nekem a Sony üzletpolitikája ilyen téren, nem egyszer adtak már drágább játékokat, mint pl. amik ezen a felsoroláson vannak, pár euróért vesztegetnek már W:The old bloodot, Watchdogsot, Killzonet, Black Flaget stb stb. és még számtalan olyan címet, ami olcsóbb több estben, mint az aktuális Plus címek, de sokkal nagyobbat ütnének. Persze lehet mondani, ha pár euró akkor miért nem veszed meg s miért vársz a Plusra? de amire célzok evvel, hogy rengeteg ember száját belehetne fogni avval, ha folyamatosan olyan címek jönnének, amik pl nem lépik át a 15-20 eurót, de újjongással fogadná a tömeg. Jelenleg pl sok olyan tényleg unalmas indi stb. játék van, ami bekerült a Plus kinálatába, ami 20 euro körüli. Akkor kérdem én nem érné meg jobban arra az árra valami szájbetömésre válót adni?
10.
10.
csabuszflash
ps4re mind kettőt le fogom szedni. Everybody gone to rapture-t ugy is meg akartam venni, most rz igy baromi jo hogy ezt adták :)
9.
9.
KopyAti
#2: Van nekem egy 4e-ért! Köll? ;)
8.
8.
NECROSMOKE
Ez igen. Vegre valami fogamra valo :)
7.
7.
delphijos
#6: A Watchdogs-ot kb. 3-4 hete valami 2e pénzért vettem átszámolva. Aki annyira akarja, ennyit már csak megért volna....
6.
6.
strike19
#2: A külfüldi honlapokat már fél éve követem és mindig ez a négy darab játékra tippelneK:
Watchdogs
Knack
Evil Within
Killzone Shadow Fall
Szerintem ez csak arról szól hogy az emberek ezekre vágynak.
5.
5.
DarkLord
A Deadly Tower-t végigtoltam már pc-n nagyon jó és beteg játék. Ez a Letter-es játék elég kis szórakoztató cuccnak néz ki. Elmegy kategória így december előtt.
4.
4.
Yanez
Na ez nagyon szimpi! Plane az EGthR az, amit mar reg ki szerettem volna probalni, de mostanra mar nem nagyon hiszem, hogy annyira le tud majd kotni.
3.
3.
delphijos
Nem vagyok nagy sétaszimulátor kedvelő, de egész jókat olvastam az Everybody's Gone to the Rapture-ről, így most csak végigtolom.....
2.
2.
guba800
Angol oldalon azt olvastam hogy az evil within lessz az egyik játék. De akkor csak pletyka volt sajna.
1.
1.
Gykrizsi
Nem rossz, mindkét cég egész tűrhető volt most.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...