A Nintendo nem mond le a 3DS-ről

A Nintendo Switch egyik legérdekesebb funkciója, hogy hordozható konzolként is használható - ezzel a japán gyártó házon belüli konkurenciát csinál a 3DS-nek. A kiotóiak viszont továbbra is életben tartják a handheldet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
WiiU-m van és ha nem az lenne, hogy egy csomô játékot még nem is játszottam ki, ami érdekel, akkor teljesen szomorú lenne a képem. Mert a U-nak ennyi.....persze jöhetnek játékok, de két konzolt párhuzamosan nem fog zabáltatni a Nintendo.
Így engem érdekel a Switch, de egyenlôre csak hogy képben legyek, mert ami a WiiU mellê kell az egy PS4.
A Switch majd valamikor, de akkor a WiiU-nak mennie kell...
#10
#9: Nah, csak 18. De nagyon köszi, a tanácsodat megfogadom, szállóigeként fog terjedni köreimben :D
#9
YanezModerátor
#8: Ejha! Boldog Szulinapot, RangerFox!!! Hany eves lettel? Varj, hadd tippeljek: 19? Sokat ne igyal, de keveset se! ;)
#8
#1: Igen, nem látsz tovább a Ps-nél, hogy gondolhatod azt hogy szavahihető vagy, hiszen csak egy fanboy vagy, menj vissza ahonnan jöttél :DDDDD (Remélem leesik az irónia, és bocsesz, csak szülinapom van és kicsit illuminált állapotban vagyok xD)
#6
YanezModerátor
#5: En sem ertem. Ha most azt mondanak, hogy a masina kepes lesz WiiU es 3DS jatekok futattasra is, szerintem akkor en lennek az elso, aki rohanna Switch-et venni! Nekem egyelore ez meg mindig izzadsagszagu es egyaltalan nem meggyozo, de nagyon remelem, hogy nemsokara lehull a lepel, es mind meglepodunk! Elvegre gamerek vagyunk, es a maximum, hogy pozitivak probalunk lenni. :) Aztan majd meglatjuk mi lesz ebbol a kasabol!
#4
YanezModerátor
#2: Igaz is, mivel nem egy genrol van szo, akarcsak az N eseteben! Viszont meg igy sem ugyanaz, mivel PS fronton van alternativ megoldas is (remastered, Psnow).
#3
Törölt felhasználó
Gondoltam, felmegyek Konzolok szervizére megnézni, milyen áron van a 3DS. A Wii U-t úgy kirakták, mintha nem is létezett volna. Három Switch menü, pedig még ár, kieg, semmi sincs hozzá. Ez nagyon gyors volt.
#2
#1: Szerintem ez inkább olyan mint az,hogy a PS4 nem futtatja a PS3 játékait.
#1
YanezModerátor
Csak az a vicc, hogy ez asztali meg kezi - konzol, de elvileg sem a WiiU, sem a 3DS jatekaival nem lesz kompatibilis. Erre azt mondjak:

"Tatsumi Kimishima szerint nem szabad a legrosszabbra gondolni."

Most nyugtasson meg valaki, hogy en tevedek ("csak nem latok tovabb a PS-nel")! Viszont ez most tenyleg olyan, mintha jonne a PS Pro meg a Scorpio, de egyik sem futattna a sima PS4 es XO jatekokat, s akkor ez meg csak felig lenne olyan. Remelem tenyleg nincs igazam!