Brit toplista: tartja magát a Battlefield 1

Hiába jelent meg a múlt héten az EA második őszi sikervárományosa, a Titanfall 2, nem volt képes letaszítani trónjáról a Battlefield 1-et. A Skyrim: Special Edition csípte meg a dobogó második fokát.

A Battlefield 1 immáron második hete őrzi a dobogó legfelső fokát az Egyesült Királyságban, pedig házon belüli kihívója akadt a Titanfall 2 személyében. A Respawn robotos shootere ehhez képest a dobogóra sem fért fel, meg kellett elégednie a negyedik hellyel.

Érdekesség, hogy az első rész annak idején egyből az első helyet vette be a premier hetében. Az új Titanfall nem tudta megismételni az előd teljesítményét, annak ellenére, hogy több platformon vette be a piacot.

A múlt hét másik új belépője, a Skyrim: Special Edition erősen nyitott, még az ezüstérmet is megcsípte, míg a FIFA 17 nem nagyon akar lecsúszni dobogóról.

Szintén friss cím a Farming Simulator 17 - az ötödik pozíció ráadásul előkelőnek számít egy rétegjáték esetében. A Dragon Ball: Xenoverse 2 csak a hetedik helyen nyitott, míg a World of Final Fantasy a top 10-be sem fért bele.

 1. Battlefield 1
 2. The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
 3. FIFA 17
 4. Titanfall 2
 5. Farming Simulator 17
 6. Mafia III
 7. Dragon Ball: Xenoverse 2
 8. Gears of War 4
 9. Grand Theft Auto V
 10. Forza Horizon 3
 11. World of Final Fantasy
 12. WWE 2K17
 13. Batman: Return to Arkham
 14. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Edition
 15. Minecraft: Xbox Edition
 16. Overwatch
 17. Rocket League
 18. Star Wars: Battlefront
 19. Skylanders Imaginators
 20. Fallout 4
25 komment - szólj hozzá!