Shadow of the Tomb Raider - Lara Croft új kalandja?

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 1.
  • Pletyka
Link másolása
Azt már a tavalyi Gamescom óta tudjuk, hogy a Crystal Dynamics fejlesztésében újraindított Tomb Raider-sorozat trilógiává bővül. Nagyon úgy néz ki, hogy most már azt is tudjuk, mi lesz a következő rész címe.

Ha bizalmas információkkal dolgozol, lehetőleg ne pattintsd fel a laptopodat valamelyik tömegközlekedési járaton. A Square Enix egyik alkalmazottja nem volt ennyire elővigyázatos, így a montreali metrón sikerült idő előtt lebuktatnia az ifjú Lara Croft legújabb történetét, ami a kissé homályos kép szerint Shadow of the Tomb Raider címmel érkezik majd.

Amint az a fenti képen is látható, az illető épp egy prezentációt vizslat, amit aztán a Tripleh280 nevű Reddit-felhasználó nem csak megörökített, de meg is osztott.

A most kiszivárgott név egyébként egybecseng a Kotaku korábbi információjával, ráadásul Phil Rogers, a Square Enix elnöke a tavalyi Gamescomon már elhintette, hogy biztosan folytatják Lara Croft történetét. Természetesen a kiadó sajtósa egy "nem kommentálunk pletykákat és spekulációkat" válasszal igyekezett javítani valamit a helyzeten.

Ami viszont sokkal érdekesebb, hogy a képet Montrealban lőtték, a Crystal Dynamics irodája viszont San Franciscóban található. Meg is indultak a találgatások, hiszen így nem kizárt, hogy a Thiefet feltámasztó és az új Deus Ex-játékokat is készítő Eidos Montreal fejleszti a harmadik Tomb Raidert.

Ennek viszont némileg ellentmond, hogy a Crystal Dynamics augusztusban vette fel a Visceral Games veteránját, Ian Milhamet, aki a Tomb Raider-franchise rendezője lesz a jövőben.

8.
8.
Vigohouse
Az előző rész nagyon nagyon tetszett. Élveztem minden pillanatát. Ahogy megjelent az új rész PS-re egyből meg is vettem. De csalódnom kellett. Ez az új rész nem több mint egy átlagos akció játék. Inkább úgy fogalmazok,hogy nyomokban "Tomb Raider-t" tartalmaz. Hiába szép a grafika,sok tartalommal van megpakolva valamiért nem köt le.Így most félre raktam. Majd valamikor folytatom. Szóval remélem majd a folytatásban több logikai feladat lesz,mert ez így most gyengus. De ez a saját véleményem.
6.
6.
giga321
Én nagyon várom, de ha erre is 1 évet kell várjak grátiszba akkor hülyét kapok.
5.
5.
Neo1989
Hogy azon a képen hol van az h Shadow azt nem tom de mivel Annát valakinek a parancsára kinyírták így nagyon érdekelne h ezzel mi van.

Várom szeretettel a köv részt.
4.
4.
logic5
Hát reméljük, hogy a CD csinálja, nem az ejdoszmontreál
3.
3.
godach
Szerintem ez is olyan méltó feltámasztása a sorozatnak, mint a Wolf, Doom vagy a Shadow Warrior. Nem meglepő, hogy jönnek az új részek. Tudtommal a Square pedig nem az a nagyon beleugatós kiadó, akik mindig csak a trendit nézik, szóval.... akár még jó is lehet.
Jelenleg a RotTR-t nyomom, elég jó folytatás lett.
1.
1.
Formula1fanatic
Simán lehet a Crystal Dynamics-től valaki kiküldetésen, vagy épp egyéb dolga van Montrealban stb. Ez sokkal egyszerűbb magyarázat, mint mindenféle ködös elméleteket szőni. Amúgy a 2013-as TR-t végigtoltam, szerintem az új rész sem rosszabb, de valahogy most nem köt le, úgyhogy félretettem. Egyetlen mostani AAA játék a Fallout 4 mellett ami még valamennyire érdekelt. A middleground és az indie kategóriában manapság szórakoztatóbb/összetettebb és így jobb játékokat lehet találni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...