Frissítve: Már a héten leállíthatják a Wii U gyártását

Az Eurogamer értesülései szerint pénteken leállítják a Wii U gyártását, ezzel a konzol pályafutása lényegében véget ér. A Wii U hivatalosan is a Nintendo leggyengébben teljesítő asztali masinája.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#46
Végre!
#45
#44: A Dead Space nekem is a kedvencem. A legjobb a stílusban és engem beszarat! Remélem hamarosan ismét nekikezdhetek :)
#44
Törölt felhasználó
#42: Erős konzol, csak nem használták ki semmivel. Hiába irtó szép egy platformer, az mégis csak platformer marad és akármilyen brutális grafikája is van, nem látszik igazán a gép ereje rajta. Én is láttam már gyönyörű platformereket a mostani generációban is, vagy ott van például a Resogun, ami brutális mennyiségű kis részecskét jelenít meg PS4-en, minden robbanásnál szana-szét szóródnak, extra jól néz ki, de akkor is inkább egy teljesen 3D-s bejárható játéknál érzed igazán hogy mit tud a gép.

Az pedig hogy neked mi jelenti a csúcsot, az emberenként változik. Ami neked a Donkey Kong Country Returns az nekem például a Dead Space, amit konzolon játszottam először, ám a PS3 eladása után PC-re sikerült beszerezni és nekem az olyan hogy ÖRÖK, nincs annál jobb játék nekem, bármit kiadhatnak. De látod ez egyénfüggő.
#43
#41: Nincs egy szinten a Wii U a másik kettővel ez tény.... de akkor is mai gép jó grafikával.
Ha ingyen adnák a Tomb Raidert vagy egy új Unchartedet se játszanék velük....
De itt még csak nem is a pénzről van szó...
92 óta vagyok gamer és mindenevő vagyok. Ma viszont ott tartok hogy csak Nintendós cuccokhoz nyúlok 90-95%-ban....
Sose voltam nagy N-es, ez mutatja hogy milyen gyér a mai játékkínálat....
De persze tiszteletben tartom hogy a mai 8 és 12 évesek ígényeire fókuszálnak a készítők...
#42
A WiiU egy erôs konzol! Ha csak a technikai oldalt tekintjük, akkor a PS3-mal közel azonos (attól valamivel jobb)
Nem a hardver szegénysége, hogy a WiiU ezt eddig ritkán tudta megmutatni...ez a Nintendo sara!
Tudjuk, hogy PS3-ra milyen játékok vannak...ezt tudta volna az N is csak elbaltázták. Amikor megjelent...ott volt a Most Wanted. A PS3 és a 360 sem tudta úgy megjeleníteni csak a PC. A Mass Effect 3 is jó port volt. A Splintell Cell is. A Tomb Raider ha kijött volna rá, akkor szebb lett volna, mint a 360-on.
Tekintsünk a múltba és elmêlkedjünk a 360 és PS3 multis címeken! Ezt mind tudta volna a WiiU. A Batman második része is ezen volt a legjobb! Mind grafikában, mind irányításban! (érdemes a videót megtekinteni)
A Super Mario meg tökéletes és nem azért tudja az 1080 progressive pásztázást mert szar játék! Wii-n nem volt HD de nekem a Donkey Kong Country returns Wii lemeze itt pörög a WiiU-ba. A mai napig a legszebb platform game. Ebbôl nem lesz Remaster csak Select avagy a Nintendo kiválasztotta a legjobbak közè az eladott darabszámok miatt! Ez 10 èv mûlva is játék lesz! Na és a mostani Tomb Raider 10 év múlva még sikeres lesz?? Nem hiszem...csak majd új rész!
Ez a különbség és nem a felbontás. Only Nintendo játékot az emberek ritkábban adnak el, mint PS4 és One exlúzívot! Míg ezeknek többnyire csak az elsô végigjátszása szórakoztat, addig a Nintendo alkotásait otthon mindenki szereti ês ha nem is játszik vele, akkor is szívesen nézi. Mert cuki és bájos ês a gyerekem is kuncog rajta! Minden olyan meseszerû...olyan mint egy igazi konzolos játék!
#41
#37: Ez a tipikus mai játékos, csak a számokat nézi, semmi mást. Akkor gondolom szerinted egy 900p Tomb Raider csúnyább mint egy 1080p New Super Mario.
#40
#37: jó ég, ezt te sem gondolod komolyan. Van WiiU-m, de szerinted komolyan egy szinten van a másik két éppel? Szerintem legalább néz rá valamire, mielött véleményezed.
#39
#38: Kis szerencsével? :D
#38
#29: Ha valaki meg van szorulva olcsóbban is eladja (főleg télen), kis szerencsével 40-50 körül vehetsz.
#37
#36: Igen a 360 tudásban jobb a One-nál és olcsóbb is :D
A Wii U meg hihetetlen de egy mai konzol ugyanis a játékokat 1080p -ben nyomatja akadásmentesen magas fps-ben...
#36
#34: Az a gond, hogy nem figyeled a gépek tudását. Mintha csodálkoznál azon, hogy a 360 olcsóbb mint a one.
#35
Digitális és lemezes játékaim is vannak. Az tény, hogy a konkurenseken hamarabb lemennek az árak, illetve jóval lejjebb csusszannak, de itt is ki lehet jókat fogni. Ráadásul a Pikmin 3 teljesen ingyen volt. Anno volt az N-nek egy olyan akciója, hogy ha 3 játékot vásárolsz, a 4.-et digitálisan megkapod.
Nagyobb akciók főleg azokra a játékokra van, amiket nem az N ad ki. Resident Evil akció keretében 8 font. A Shin Megami Tensei játékokat is meg lehet ennyiért kapni, pedig némelyik dobozos verzióért iszonyat pénzeket el tudnak kérni.
#34
#32: Ja nem tudtam, na meg bevallom én a lemezesek táborát erősítem, még sose vettem online játékot, csak online vásárolok, de csak kézzel fogható dolgokat :)
Ha az ember utána jár kicsit akkor rájöhet hogy összességében a Wii U új ára 82 ezer körül van és itt meg is áll, nincs plusz bujtatott költség, lásd Live ami 16k, szóval azt hozzá lehet tenni a gép árához. Így az alapgép árai között 20% differencia van. Játékszoftverek ára is kb 20%-val olcsóbb, egyes esetkben 40%-val a nintendo javára. Bár tény hogy sok nintendo játék ára úgy is marad azon az áron miközben a kurens gépek játékai évekkel jócskán lentebb mennek.
Használt gépeknél viszont az a helyzet hogy a One és Ps4 ára még alig különbözik az újkori árától. Wii U használt ára 60 körül mozog, jómagam most vettem 52 ezerért, bár igaz Basic de majd pendrive-val áthidalom a problémát. :)
Összesítve olcsóbb Buli a Wii U-val játszani, de úgyse az ár itt a perdöntő mert vagy érdekel valakit vagy pedig nem, és a Wii U amúgyse elsődleges gép, sose szánták annak.
#32
NorbiiiModerátor
Félreértettetek, most nem a lemezes játékokról beszéltem, hanem az online játékokról, és a feltöltőkártyákról, hogy mennyire éri meg, és nekem nagyon nem érte meg....10-15 éves játék, lemerített volna egy kártyát...

Wii U-ra eddig csak lemezes játékot vettem, 10 körüli áron....
#31
#30: Ebayen a legújabb 9-10k....
#30
#27: Már bocsi, de hol kapsz te új eredti játékokat 10k alatt? Box/PS4 ellenben remek akciók vannak, sokszor fillérekért vannak játékok, míg WiiU-n még egy 50% is csoda. Arról nem is beszélve, hogy a átváltás miatt minden mocsok drága. Az internet meg inkább a ps2-t idézi, pár giga játék órákat tölt néha.
#29
#28: Mert 75-80 ezer egy új One ára? Ne mond azt hogy 60-70 egy használt ára mert akkor leszakad a plafon a fejed fölött :D
#28
#27: Azért ne a használt wiiu-t hasonlítsd egy új xo árához.
#27
#25: 52-ért vettem Wii U-t és a friss játékokat is 10 alatt vásárolom, nem értelek bocsi! Xbox one 80-90 ezer plusz 16 ezer az xbox live gold plusz 17 ezer egy friss játék, szóval nem egy árkategória.