Titanfall 2 - dinamikus felbontás PC-n is

Megérkezett a Titanfall 2 legújabb update-je PC-re, mely a rengeteg apró hibajavítás mellett egy nagyon fontos funkcióval is bővítette a játékot: immár PC-n is elérhető a dinamikus felbontás.

Kommentek

#8
#5: Ne is mond...tipikusan ilyen egy egy haveron, amikor FIFA-zunk, az EA a FIFA, a controller minden és mindenki hibás csak ők nem, hogy nem tudnak egy gólt belőni :D vannak ilyen emberek nincs mit kezdeni, el kell fogadni
#7
#6: 600-700 fps felett már hangod sem volt ahogy szaladtál. Pubon ahol nem volt fps limit jó móka volt. De pl amiatt is sokat számított a magas és fix fps, hogy hogyan tudtál lőni mondjuk garanddal. Alacsony fps en csak kiszenvedted a 8 golyót. 250 el már ki lehetett pörgetni akadás nélkül. Azokról a dolgokról már nem is beszélve hogy 60 fps el nem fogsz olyan gyorsan rantani mint 250 el.
#5
#3: NEm találkoztál még hárdkór fanatikus multis fps-es arccal. Ezek képesek config fájlokban cs. 1.6 szintre butítani bármelyik játékot, csak hogy a 120 fps minimum meglegyen, me' ha megölik, akkor az a 119 fps miatt volt és nem azé, mert jól játszott az ellenfél, vagy épp az illető volt figyelmetlen....
#3
#2: Na már a 60 se elég? Jön a 75-ös láz?
Bőven jó lenne a 60 is.
#2
kicseszett 4k hype tökömet már bele oldják meg a 75fps FullHD-ben és kész boldog 40 közeli gémereket szerezhetnek, akik csak heti 6 órát játszanak mondjuk.
#1
ez jo lehet pc-n is mert akkor mar annyira sem kell optimalizalniuk. megoldja erobol, ha kell csokkenti a felbontast is.