A Far Cry 3: Blood Dragon is ingyenes lesz

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 3.
  • Akció
Link másolása
Folytatódik a Ubisoft szülinapi akciósorozata, novemberben a Far Cry 3: Blood Dragont tölthetjük majd le ingyenesen. A sorozat VHS-korszakot megidéző mellékága fityiszt mutat a komolykodó FPS-eknek.

A jövő héten, november 9-én érkezik a Ubisoft következő ingyenes játéka: a Beyond Good & Evilt a Far Cry 3: Blood Dragon váltja majd, és bár a születésnapi akció továbbra is PC-, illetve Uplay-exkluzív, a hónap közepétől az xboxos Games with Gold-ajándékok közé is bekerül a cím.

A Far Cry-sorozat elborult mellékága a VHS-korszakot és annak kliséit hivatott megidézni, egész pontosan a nyolcvanas évek jövőképében randalírozhatunk egy picit. 2007-ben járunk, és a világ megmentése a feladatunk, csak azok a fránya sárkányok és mutánsok ne lennének!

Köszi, rayden02 és Dreadlox!

9.
9.
DON GONDOCS
Külön öröm volt a robotzsaru pisztolyával lövöldözni.
8.
8.
Codehook1337
6.
6.
Extol
Jó játékvolt ez,a zenéje fenomenális
5.
5.
Macifasz
#2: Pedig elképesztően zseniális lett, mind stílusban, hangulatban, képi világában és zenei hangzásban igazi, 100% retro hangulatot áraszt. Az átkötő videók szintén. Számomra hatalmas meglepetés volt, és elképesztően élveztem.
4.
4.
Stranger
Szerintem jó kis single shooternek tűnik, már régóta kiakartam próbálni...
3.
3.
DarkLord
Nekem is ez az a kategória volt anno, amit még torrentről se szedtem le :D
2.
2.
user101
Annak ellenére, hogy imádom a FC3 és 4-et és nagyon fogom a Primalt, ez az a játék ami ingyen sem kellene... Pedig én is ebben a korban szocializálódtam de én pont úgy gondolom, hogy egy méltán letűnt kor maradványa és tökéletes példája, hogy mennyire egy helyben is toporog a világ minden szinten... :(
1.
1.
KopyAti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...