Rekordrajtot vett a Mafia III

Még egy 2K-játék sem produkált olyan jó rajtot, mint a Mafia harmadik része. Habár a GTA trónja nincs veszélyben, a Rockstar-függőség ellen küzdő anyavállalat számára ez mindenképpen jó hír.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#21
#20: Barátom engedd meg hogy az avatárom beszéljen helyettem :D
#20
ha a bugokat kitakarítják jobb játék lesz...ha kitakarítják!
#19
Apropó, más forrásban azt olvastam hogy 1 milliót se sikerült még eladniuk, és legalább 8 milliós eladás kéne hogy legalább az árát visszahozza. Bár nem tudom mi kerülhetett a fejlesztésbe több tízmillió dollárba, mert ebben a formában egy garázsban összehozná így pár ember.
#18
Nagyon megbántam hogy megvettem, annyira tartalmasnak ígérték ehhez képest mit kaptunk?

- Pár perc alatt végigautózható térképet ami talán akkora sincs mint a Mafia 1 egy szigete
- Ismét elérhetetlen dolgokat a térképen, ami ott van de minek. Például repülőtér, sínek stb...
- Vízzel elárasztott területet, ami az egyik 2006-os hurrikán műve, de nem tudom hogy kerül bele a 60-as évekbe.
- Irdatlan szar grafikát, semmi MSAA és egyéb támogatás, a napfelkelte egy okádék, narancs felhők a fekete égbolton, a fákon pedig úgy jelenik meg a reggeli fény mintha karácsonyfa izzók lennének rajtuk, Windows 3.1 paintbrush kinézetű felhők stb.. már rosszul van az ember mikor autóba kell ülni és menni a városba.
- Temérdek bugot, és zavaró dolgot, például elsötétedést kameramozgatáskor, nem induló vagy remegő kocsikat.

Ilyen játékkal nevezni AAA kategóriába már 10 éve is szégyen és gyalázat lett volna.
#17
#1: Az , hogy a boltokba van ez a 4.5 millió semmit nem jelent. Mivel 2-3 hét és eladás híján ezek vándorolnak szépen vissza a feladónak!
#16
#12: Nem számoltak bele semmit.

Ennyit szállítottak le a boltokba.. de 3 napja még arról sírtak, hogy 1 milliós eladás sincs meg.... ami számomra elég ferdítésnek tűnik mivel csak steamen elment 400ezer db...
#15
#6: Egyetértek a hozzá szólóval. Nekem bejött a végeredmény, de csakis a történet miatt, és mert visszaköszöntek benne Mafia I, II-es ismerősök.

Xbox-on nekem nem volt bug 1-2 váratlan játék újraindulást leszámítva. Ami viszont sokat kivett az élvezhetőségből, az a botrányosan ostoba AI és a gyenge grafika volt.
#14
Nem a Mafia 3 sikeres, hanem a Mafia 1. Sokan bizakodtak benne hogy visszatér a régi hangulat, de nemhogy a hangulat nem tért vissza hanem még a legrondább grafikával is ez rendelkezik.
#13
Miért rendel elő valaki játékot? Megjelenéskor anélkül is meg lehet venni. Ráadásul addigra megjelennek a kritikák is. Komolyan nem értem ezt a hozzáállást.
#12
ezekért a hírekért fizetnek?? a fost ne fényezzük mert felháborító már a kilós kenyér mellé is kupont adnak azt is beleszámolták valószínű.
#11
#10: Csalódtam benne, nekem bizonyos téren a Fallout 4 és a GTA V is csalódás volt, de az összességében korrekt játékok lettek. A Mafia III viszont nagyobb csalódást okozott, leginkább, mert egy alapvetően korrekt program is lehetne, de a borzalmad optimalizáció, a sok bug és az igénytelen megvalósítás mindent tönkretesz. Mivel nekem nem is fut élvezhetően (30 FPS-t se mindig éri el volt, hogy 1-re is leesett)így jelenleg számomra értékelhetetlen. Viszont, ha kipofozzák pár patch és DLC után simen lehet egy erős közepes vagy jobb is. A vásárlást épp ezért nem bántam meg, azt viszont igen, hogy 70 eurót adtam érte. Jobb lett voln ha várok mondjuk 1 évet és 20-ért veszem meg. Viszont ez van, ha egyszer lesz Mafia IV vagy más Hangar 13 játék ami érdekel, biztos nem fogom előrendelni, de mást lehet. Pl. Egy új GTA részt.
#10
#6: Most pusztán kötözködésből: kifizettél - saját állításod szerint - 70 eurót egy olyan játékért ami "élvezhetetlen", "megvalósítás undorítóan trehány" és "csalódás", akkor mégis mit érzel ? Nem azért de egy 3 eurós mozifilm, 10 eurós könyv is tudja azt, hogy a "sztori nem tűnik rossznak" ... akkor ? :)

A Steames értékelések alapján a kétszer annyi értékeléssel bíró Maffia 2 is 94%-on áll, míg ez 48%-on... Szinte érzem az égett birkagyapjút, már megbocsáss... :( De mondok jobbat: a közel 10x ( igen majdnem tízszer ) ennyi értékeléssel bíró NMS-t ami 30%-on áll is 680'000 ember vette csak PC-re és szinte mind utálja. Mégis megvették, milliókat ( dollárban ) keresve ezzel a fejlesztőknek... A gamerek ostobák. PONT!
#9
Ps4en jött már vmi patch hozzá ami érdemben segít raj rajta?
#6
#1: Előrendeltem, de nem érzem magam bírkának. Általában évente 1-2 új AAA címet veszek, a többit 1-2-3 év után pótlom alaposan leárazva a DLC-k társaságában. Viszont amit megveszek azt előrendelem. Eddig még nem ért komoly csalódás, tavaly pl. a GTA V és a Fallout 4 volt a 2 játék amire előre be mertem fizetni, de nem bántam meg egyiket sem. A GTA-ban 370+ órám van és ez még nőni fog, a Fallout 4-ben pedig 75 és a DLC-ket csak most fogom megvenni. Ezekben is csalódtam egy picit ennek ellenére jó játékok. A Mafiav III is jónak ígérkezett, a grafika nem érdekelt a többi pedig tetszett, a gépigény is alacsony volt, gondoltam nem lehet baj, sajnos a minimum igénnynél picit jobb PC-n is élvezhetetlen, illetve a megvalósítás undorítóan trehány, de a sztori nem tűnik rossznak... Ezért nem mondom, hogy megbántam a vásárlást, de azt igen, hogy 70 eurót adtam érte. Az viszont biztos, hogy továbbra is fogok előrendelni, néha lehet pofára esek, de ez ritka, konkrétan az az első 11 éves játékos pályafutásom alatt, de ez is csak azért, mert drága volt...
#5
Na pontosan ezért tesznek magasról a gyártók a minőségre...minek törjék magukat, ha a mocskot is ellehet adni?
#4
Ha üzleti szempontból nézzük azért ne felejtsük el,hogy ebben a globális piacban itt magyarország csak egy kis porszem...Vagyis nem nekünk akarnak a játékkészítők megfelelni..

Hanem a gazdagabb országoknak ahol anyuka apuka-vagy Vérpistike berendeli és ŐK VANNAK RENGETEGEN ! Nem mi aki technikailag is átlátunk 1-2 játékon vagy pl:én aki 96 óta nyomom....

Kevés kiadó foglalkozik a minőséggel és ezen az erősebb konzolok sem fognak változtatni....Hisz nem lesznek ügyesebbek a fejlesztők....
Nyomják a mit le lehet nyomni a piac torkán.....És a félkész játékokat is megeszik ....Majd utánna kiadják a Patch-eket stb .... Jó van az úgy !!!!
#3
Totálisan egyetértek az előző hozzászólókkal.
#2
A játék olyan hibákkal rendelkezik amelyek egy kis odafigyeléssel és törődéssel simán orvosolhatóak. Persze ehhez az is kell, hogy meg legyen a szándék a kiadó és a fejlesztő részéről és ne szálljanak el, hogy most akkor ők mekkora állatok, mert a játék alapvetően ebben a formában egy bugos sz@r... :(((